WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Fedor - Silvia na gali Pride w USA

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6914

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Marian.B. ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 510 Napisanych postów 8840 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 54407
Fedor zapytany o to czy będzie walczył w Stanach odpowiedział, że jego przeciwnikiem będzie Tim Sylvia. Dodał też, że na gali noworocznej w grudniu zmierzy się ze zwycięzcą GP Pride OW. Będzie to walka o tytuł niekwestionowanego mistrza MMA na świecie (o ile z Fedem nie wtgra Timmy).

Źródło: zachodnie forum, gdzie ktoś wrzucil newsa, ze strony Fedora tłumacząc z Ruskiego na angielski.

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 81 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2082
Zapowiada sie bardzo ciekawa walka, Sylvia jest wysoki, ma spory zasięg ramion i parę w łapach. moze przyspożyć sporo kłopotu Fedorowi, mimo wszystko to on pozostaje faworytem, stojąc na czele swojej federacji i walcząć z czołówką Pride. Po prostu nie wierze że mógłby przegrać. Mam tylko nadzieje że świeżo wyleczona kontuzja nie wpłynie na jakość walki i Fiodor w pełni zdominuje w parterze championa UFC.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 369 Wiek 45 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5911
Walka z tą całą BLIND DATE Sylvia to chyba spełnienie marzeń wszystkich: fanów PRIDE, FEDORA,Sakakibary ......oprócz Dany White'a. Chciałbym żeby tak było...ale...

Kto mówi że tego się nie da zrobić ?!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2711
Nareszcie Fedor wraca 2 kozackie walki nas czekaja jeszcze w tym roku ahh zyc nie umierac

zycie zaczyna sie po 40 ..... w bicu;p

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 857 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13927
Fedor go zabije, walka nie potrwa długo. Natomiast ciekawa bedzie walka Fiodora ze zwycięscą OWGP. Pewnie bedzie to Mirko.
Wiele bym dał zeby zobaczyc walke Silva - Fedor hehe.
...
Napisał(a)
saib__ ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 20426 Wiek 36 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 84647
Jezu,
będę się bał, patrząc na to...

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 399 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 6205
Też bym chcia/l zobaczy/c walke Fedor-Silva.Niestety szykuje sie jednak chyba Fedor-Nog(kolejny raz to samo ) ew. Fedor-CC
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1702 Wiek 42 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 16720
Fedor vs Nog lub CC to na gali noworocznej. A tu jest mowa o walce w Las Vegas.

Zmieniony przez - Tomasz69 w dniu 2006-08-18 00:04:34

"masz swą wolę w komplecie z honorem"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 371 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 4804
hehe a jednak :_) a tak sobie na glos marzylem w temacie o planie sakakibary nt podpier... pasów ufc
marzenia sie spelniaja :)
bedzie turbo łomot, Tim juz pewnie szuka jakies wypasionej trumny na ebayu.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 323
mam nadzieję, że to będzie 30 sekund

WAR FEDOR!!!!!!!!

jestem FightOrDie i mam bana

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 48 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 8312
Tim Silvia... gone in 60 seconds...
...
Napisał(a)
QUEBLO Moderator
Ekspert
Szacuny 2348 Napisanych postów 30800 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 271933
no ja też czarno widze tę walke dla Silvii i szczerez to chciałbym że Fiodor go rozjechał bo nie lubie tego typa

"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Royce gracie chce rewanżu z Hughesem

Następny temat

Enson wyzywa Waldemara

electro
Polecane artykuły