Spox, mi tez sie podoba sylwetka Guntera, ale nie widziałem zawodów, ani w tv ani na zywo, a zdjecia uwazam, ze sa mylace. Gunter jest spox - jest wysoki (185), masywny i proporcojnalny. No i ta sympatyczna twarz.
...
Napisał(a)
Bez przesady z tymi zachwytami.Schlierkamp to kawał solidnego kulturysty, szczególnie w tym sezonie, ale jego piąte miejsce w Olimpii było trochę zawyżone.Dużym plusem jest jego wzrost, to robi wrażenie, forma też doszlifowana idealnie, ale facet mimo wszystko ma braki sylwetkowe i tego nie nadrobi.Im jest masywniejszy, tym mniej to widać, ale zawsze miał szeroką talię i kawał dupy(duży szkielet,szeroka miednica).Spójrzcie na porównania tyłem.Podobnie jest z Lee Priestem.Muskulatura, owszem, najwyższej klasy, ale jego sylwetka nigdy nie będzie idealna.
Natomiast co do konkursu w Nowym Orleanie, to Coleman nie utrzymał przez te parę tygodni po Olimpii szczytu formy, co udało się zrobić Gunterowi, i stąd ten wynik.
Natomiast co do konkursu w Nowym Orleanie, to Coleman nie utrzymał przez te parę tygodni po Olimpii szczytu formy, co udało się zrobić Gunterowi, i stąd ten wynik.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
M.P JUNIORÓW I WETERANÓW KAZIMIERZ BISKUPI`2002
Następny temat