Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6623
hej hej wlasnie ogladalem film Ronnie Coleman - The Unbelievable i musze przyznac ze o ****aaaaaaaaa hehehehehhehehe ale on wielki jest mm sam nie wiem czy to te 52 cale w tv czy jak ?? aleee on jest ogromny mmm no ale m w tym filmie jest pokazany typowy dzien Colemana ale nie ma nic o koxxxie ?? jak to mozliwe ?? bo jakos mi sie nie cche wiezyc ze wyglada tak po tych kurczakach i kaszy ktora tam jadl mmm
wiec moje pytanie brzmi mmm
1) pytanie do ankiety czy pogabal wam sie film
2) czy wiecie moze jakie dawki soku on stosuje ?? moze znacie jego jakis wczesniejszy cykl ??
3) Czy on ma laske ?? bo na filmie widac ze nie i 4 mmm a wlasciwie to 4 nie ma heeeee
Szacuny
1
Napisanych postów
220
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4506
wrzw - a oglądałeś już film bo oceniając go tylko po nim można stwierdzić że nie jest zbyt inteligentny wydawał się otumaniony powtarał to samo po 3 razy pluł do talerza i mówił z pełnymi ustami:P ale może to sterydy tak działają mimo to Ronnie wydaje sie sympatycznym człowiekiem ale jaki jest naprawde nie wim
Szacuny
96
Napisanych postów
8310
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38343
Vicky Gates już nie jest jego narzeczoną - kur.wa byłem w Arlington przejazdem i miałem wstąpić na jego siłownie tylko problem w tym, że nie byłem sam i nie dało rady - co do pytań to myślisz Dajmos, że on CI powie - eeee słuchajcie teraz ide do kibla - wyciągnę porcję insy później załaduje kolejną porcję GH jeszcze został mi na dziś 600mg testy 40 z 80 Winstroli i 200mg Boldka 1500 100 900 innych badziewi... ehhh
Pomyśl - typowy cykl Prosa z MR.O to około 4g Testy 1,2g Deci 0,8-1g Boldka 50mg Metandrostenolonu, poza tym Anadrolu, Trenu, Masteronu, Halotestinu oraz porażające dawki GH+Slin.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6623
mmm ejjj to juz wiem czemu on jest policjantrem bo jak zlapia jakiegos chandlaza z koxxem hehehhehe to ma caly material za darmo mmm;) na pewno tak jest !!
mmm a jesli chodzi o to czy pokaze to na filmie to nie no domyslam sie ze raczej nie tym bardziej ze koxy w usa z tego co wiem sa nie legalne a on jest gliniazem wiec tym bardziej powinien przesztrzegac prawa itd itp aleeee mmm teraz to mnie zniszczyles uriel ttymi dawkami ktore wymieniles jaaaa
wogle znacie jakies fajne filmy o koxach z ktorych mozna sie duzo dowiedziec ?? (jest wogle cos takiego??)
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6623
kurde jak bym mial tyle kasy to na jego miejscu zmienil bym sobie laske mm chociasz z 2 strony wspolne zainteresowanie no i milosc nie wybiera ojjjj jakie to jest romantyczne hehehe
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6623
no nie nie widzialem jej jak miala 19 lat i sam nie wiem jak mozna sie tak oszpecic bo ogolnie to mi osobiscie wogle nie podobaja sie umiesnione kobiety beeeeeeeeeeeeeee wrrrrrrrrrrrrrani troche !! mm wole takie delikatne kobiece mmmm takie slodziutkie mmmm jak moja mala slodka Agnes heeeeeeeeee mmmmmmmmm