Witam, obliczylem zapotrzebowanie kaloryczne dla mojego organizmu, jestem endomorfikiem. Z tego co zaobserwowalem bardzo szybko potrafie przybierac na masie, razem z masa miesnia oczywisice rowniez duzo tluszczu dochodzi ale jesli mam zamiar biegac 2 godziny dziennie z samego rana przed sniadaniem to wtedy bede normalnie przybieral na masie miesniowej i przy okazji spalal tluszcz ?
Myslalem nad low carb ale skoro ogranicze wegle wowczas nie bede mial juz takich przyrostow prawda ? Wiec jesli biegam 2 godziny dziennie i normalnie sie odzywiam wedlug diety na mase jako endomorfik bede chuld z tluszczu i jednoczesnie normalnie przybieral na masie miesniowej ?
P.S. Rano co brac aby zapobiedz katabolizmowi miesni ? przypominam ze mam zamiar biegac przed sniadaniem.
Pozdrawiam
Myslalem nad low carb ale skoro ogranicze wegle wowczas nie bede mial juz takich przyrostow prawda ? Wiec jesli biegam 2 godziny dziennie i normalnie sie odzywiam wedlug diety na mase jako endomorfik bede chuld z tluszczu i jednoczesnie normalnie przybieral na masie miesniowej ?
P.S. Rano co brac aby zapobiedz katabolizmowi miesni ? przypominam ze mam zamiar biegac przed sniadaniem.
Pozdrawiam
Krzysztof Piekarz