Szacuny
10
Napisanych postów
638
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10399
Uparlem sie wreszcie i postanowilem, ze olewam mase i chce zrzucic zalegajacy tluszcz.. Na brzuchu juz go niewiele zostalo ale mam problem z posladkami i "boczkami" z tylu. Cwicze 6 x w tyg - pon, sr, piat robie silownie i aeroby, a we wtorek, czw i sob tylko aeroby. Cwicze rano - na 9.00. Zastanawiam sie czy warto jest sniadanie przed cwiczeniami. Dieta wyglada tak:
1. 8.30 - platki fitness z mlekiem
2. 12.00 - 65 g ryzu z serkiem waniliowym
3. 15.00 - 100g piersi kurczaka / ryby, 65 g ryzu + jakies wazywa
4. 18.00 - tu nie wiem co jesc? naogol to piers kurczaka 100 g, albo jajecznica jakas
Odzywke odlozylem na bok bo chce schudnac bardzo. W dni z silownia robie tylko godzine na rowerze, w pozostale rower + bierznia. Prosze moze o jakas koretke diety. Cwicze rok, z przerwami. Waze 85 kilo, przy 187 wzrostu. Jest moze jaki konkretny sposob wykonywania aerobow zeby byly najbardziej efektywne? Jak to jest z tym cardio max itd?
(\__/)
( -'.' (")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Szacuny
10
Napisanych postów
638
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10399
Dokladne proporcje?
1. 8.30 - 100 g platkow fitness z mlekiem
--- > trening <--- (9.00 - 11.30)
2. 12.00 - 65 g ryzu z serkiem waniliowym 200 g 3. 15.00 - 100g piersi kurczaka / ryby, 65 g ryzu + jakies wazywa
4. 18.00 - 3 jajka (jajecznica)
W linku, ktory mi podales jest duzo wszystkiego ale to same dyskusje- jedni mowia tak, drudzy inaczej... Prosze powiedzcie mi czy ta dieta moze byc na ostra redukcje tluszczu, moze cos poprawic? Jak wykonywac aeroby by byly najefektywniejsze (jedni mowia, ze intensywnie, drudzy, ze nie, to jak w koncu?)
(\__/)
( -'.' (")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Szacuny
23
Napisanych postów
2015
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
71187
za malo kcal dostarczasz (ok. 1650). jezeli cwiczysz 1,5 dziennie i prowadzisz siedzacy tryb zycia powinienes dostarczac min. 2300kcal.
do 2 i 4 posilku dodaj weglowodany zlozone o niskim indeksie glikemicznym. serek waniliowy to nie jest dobry pomysl, ma za duzo cukrow prostych i za malo bialka. na sniadanie dobre sa platki owsiane i ser bialy chudy.
czy chodzisz spac o 21? ostatni posilek powinien byc 1 godzine przed snem, zeby nie zwolnic metabilizmu i nie dospuscic do nadmiernego spalania miesni. poprzesuwaj posilki i jedz co 2,5h
Szacuny
10
Napisanych postów
638
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10399
Aham, to tunczyk bedzie w salatce z orzechami, salata, pomidorami... i oliwa ;) Do jajecznicy dodam kromke chleba razowego i do odzwyki bialkowej porcje carbo i bedzie git chyba.
(\__/)
( -'.' (")_(")