Witam. Ok, dzisiaj postanowiłem się wziąść za siebie. Mam prawie 17lat, 180cm wzrostu oraz ważę 90kg. Jeśli chodzi o moje doświadczenie z siłownią, to było małe, a jednocześnie niesystematyczne tylko na sztandze. Piszę tutaj, ponieważ chciałbym, byście pomogli mi w znalezieniu odpowiedniego treningu, diety oraz suplementów. Zastanawiałem się nad HST oraz CKD, ponieważ z tego co czytałem to są na redukcję, a jednocześnie na rzeźbę ;).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
POczytaj posty podwieszne(pogrubione) w działa dieta, Trening i ewentualnie Doping. I niepisz kolejnym posta jezeli niemasz konkretnego pytania czy planu do sprawdzenia,diety !?
Nikt ci tu niepomoże puki sam niepoczytasz!!! Poświeć pare godzin na przeczytanie tych postów a będziesz wiedział co masz jeść i jak ćwiczyć. Nawet jezeli ktośby podał ci gotową diete masz małą szanse abyś jej dotrzymał i niemożesz ćwiczyć nieznając podstaw treningu!!!
Nikt ci tu niepomoże puki sam niepoczytasz!!! Poświeć pare godzin na przeczytanie tych postów a będziesz wiedział co masz jeść i jak ćwiczyć. Nawet jezeli ktośby podał ci gotową diete masz małą szanse abyś jej dotrzymał i niemożesz ćwiczyć nieznając podstaw treningu!!!
" ...So now you see the light
Stand up for your rights... " Bob Marley
...
Napisał(a)
a czemu od razu tak ostro?
a nie - racjonalna dieta, systematyczne treningi silowe, aerobowe? poczekac, ocenic efekty, a potem kombinowac.
a nie - racjonalna dieta, systematyczne treningi silowe, aerobowe? poczekac, ocenic efekty, a potem kombinowac.
chwilowy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!