Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

RUN & BIKE KONKURS!!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5436

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 245 Napisanych postów 27200 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78909
może do ciebie też przyjdzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 34752 Napisanych postów 25177 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282663
No a ja się zabrałem za pisanie mojej przygody życia heheh a tu patrze że już koniec był dawno :D. .
dodam tylko ze 3 miesiace temu siedziałem przy grze stronghold kingdoms srednio 10h dziennie- piłem 3-4 browary codziennie - byłem w styczniu na operacji na przepukline , ważyłem w marcu 72 kg , brzuch 94 obwód.:) ..- zona nazywała mnie tłusta świnia chlejąca browary , dziecko się zaliło że mało czasu z nim spedzam .WIEC - Sprzedałem konto z gra na allegro, kupiłem rolki ( 15 lat temu jezdziłem dobrze wyczynowo ) .- zakupiłem fotelik na rower dla dziecka- to tez mi nei wystarczyło - Więc patrzac w lustro na oblesnego 24 latka zalanego fatem - odgrzebałem zakupiony 3 lata temu trening insanity ( którego nigdy nie odpaliłem :) ) No i ruszyłem z treningami tlenowymi .Moje życie zmieniło się o 180 - praca fizyczna po 8-10 h dziennie - po pracy power na godzine treningu do kresu wytrzymałości - POWER jest nadal.Po treningu rolki z dzieckiem albo rower no i power nadal , nawet na tyle sił zostaje żeby żonie jeszcze dogodzić.Treningi tlenowe, wysiłek i cięzka praca zmieniły wszystko - mam mega motywacja na to aby pierwszy raz w życiu zrobić sobie kaloryfer i wiem ze tego dokonam za 2- 3 miesiace :):).
Moją motywacja jest LUSTRO , żona, syn No i oczywiście spojrzenia dupeczek na basenie :P
Zdjęcie porównawcze co mi dały treningi tlenowe w ponad 2 miesiace:):) , dodam że mam 34 lata

, a co do produktów które reklamujecie to CHCE JE hehehe

Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2015-06-05 22:09:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 245 Napisanych postów 27200 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78909
ja teraz z okazji kontuzji biodra, która ujawnia się po 10-12km biegu, przerzuciłem się na rower, kupiłem sobie szosówę author a3300 i cały niezbędny stuff (kask, strój, okulary, buty itp) i jeżdżę po 500km tygodniowo

patrzę na fotę monkey i wcale tak źle z tobą nie było "przed"

Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2015-06-05 22:11:22
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 34752 Napisanych postów 25177 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282663
DreamEvil
j
patrzę na fotę monkey i wcale tak źle z tobą nie było "przed"

Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2015-06-05 22:11:22
Było , żle - celulit wszedzie- fale tłuszczu obleśnego , zadycha, sapanie - zero kondycji.itp.itd ..Zapaliła się lampka i złapałem niezłego bakcyla na ulepszanie swojego ciała.:) Mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 409 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5083
DreamEvil, całkiem fajny rowerek,a z tego co widze to nawet Carbonik ;) 500km tygodniowo to ładnie. Zazdroszczę, że masz tyle czasu. Ja mam tylko 2 dni wolne, więc łącznie około 200km. Zacząłem też biegać i sprawia mi to przyjemność. Jak na razie 4.5 km w 24 minuty, HA ! :D

Soooooooooo I'm Awesome.

Twarrrogowe Ptaasie Mleeczko
[www.sfd.pl/Twarogowa_rozkosz.-t1018957.html]

Dietetyczne Gofry dla każdego.
[www.sfd.pl/Sobotnia_Rozpusta_u_Thisisosom.-t1020277.html]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
o wynikach biegowych nie będę ci mówił
po maturze jestem, to mam codziennie kupę czasu na dużo treningów właśnie dzisiaj o 18 idę na rower
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
niestety Panowie paczki ktore dostaliscie raz jeszcze to wynik pomylki, wiec bede na bieżąco informowal co dalej...

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 601 Napisanych postów 36399 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 297123
Haha :D A Dream już wszystko zjadł

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
nie, ale zjadłem 1 batona na spróbowanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 409 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5083
Hmmmm....
Doszło do mnie dzisiaj też. Całkiem fajnie się poczułem ale już humor mi zniknął po słowach Tomqa. Zdążyłem zjeść batona i jest całkiem spoko. Aminokwasy już wymieszałem z innymi, hahahahha :D
Nie zabierajcie mi tej przyjemności !!!! :D

Soooooooooo I'm Awesome.

Twarrrogowe Ptaasie Mleeczko
[www.sfd.pl/Twarogowa_rozkosz.-t1018957.html]

Dietetyczne Gofry dla każdego.
[www.sfd.pl/Sobotnia_Rozpusta_u_Thisisosom.-t1020277.html]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Suplementacja i porady

Następny temat

Pytania do konkursów w dziale

Spalanie
Polecane artykuły