Witam,
Tak jak w temacie, chcialbym zadac pare pytan oto one :
1.Do jakiej granicy wiekowej jest sie kadetem?
2.Co jest potrzebne do wystartowaniu w zawodach,jakies papiery,pasy...??(pytam bo do nastepnego treningu 4 dni i chciabym wiedziec juz teraz ;p )
3. Tu pytanie z innej beczki, koledzy na galeri zdjec "wygwizdali" mnie..Co moge zrobic by nabrac masy a pozniej dobrze ją sporzytkowac w mase miesniową..?? (Mam 14 lat, jestem w tyc tematach laikiem...Moze jakies bialko zwierzece lub cos co niebedzie pozniej mialo efektow ubocznych, ze jakprzestene cwiczyc to zebym nie mial sflaczalych miesni...??)
Tak jak w temacie, chcialbym zadac pare pytan oto one :
1.Do jakiej granicy wiekowej jest sie kadetem?
2.Co jest potrzebne do wystartowaniu w zawodach,jakies papiery,pasy...??(pytam bo do nastepnego treningu 4 dni i chciabym wiedziec juz teraz ;p )
3. Tu pytanie z innej beczki, koledzy na galeri zdjec "wygwizdali" mnie..Co moge zrobic by nabrac masy a pozniej dobrze ją sporzytkowac w mase miesniową..?? (Mam 14 lat, jestem w tyc tematach laikiem...Moze jakies bialko zwierzece lub cos co niebedzie pozniej mialo efektow ubocznych, ze jakprzestene cwiczyc to zebym nie mial sflaczalych miesni...??)
Krzysztof Piekarz
masz 14 lat to siłkę jednak odpuść, masa sama przyjdzie
Jeśli jednak chodzi o rozwijanie mięśni pod kątem ich użyteczności fighterskiej, to w Twoim wieku niczym się nie martw. Idź na trening i rób co Ci karzą. Po wszystkich pompkach, brzuszkach, podciąganiach itp na pewno zyskasz przyzwoitą