Jestem w połowie cyklu na kreatynie i w czwartek wzięło mnie przeziębienie. Pytanie moje jest takie czy brać dalej kretę i koksać ? Z leków biorę tylko Cerutin(2-4 razy dziennie po 2-4 tab.) i Aspirin na noc. Dzisiaj powinienem robić biceps-barki, motywacja jest, ale 0 energii. Zastanawiam się, czy nie odpuścić, żeby mój stan się nie pogorszył. Ponieważ w poniedziałek mam trening klata-triceps, a tego nie chciałbym odpuścić. Z góry dzięki
...
Napisał(a)
Witam
Jestem w połowie cyklu na kreatynie i w czwartek wzięło mnie przeziębienie. Pytanie moje jest takie czy brać dalej kretę i koksać ? Z leków biorę tylko Cerutin(2-4 razy dziennie po 2-4 tab.) i Aspirin na noc. Dzisiaj powinienem robić biceps-barki, motywacja jest, ale 0 energii. Zastanawiam się, czy nie odpuścić, żeby mój stan się nie pogorszył. Ponieważ w poniedziałek mam trening klata-triceps, a tego nie chciałbym odpuścić. Z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Kreatyna a przeziębienie
- Dla początkujących: doświadczenia z kreatyną i nie tylko
- TEST: Split vs Fbw "Rywalizacja dwóch Krakusów o mase" - pods.str.41!
- [ART]Jesienny konkurs z firmą TREC : Suplementy , a przeziębinie
- Przeziębienie w trakcie cyklu
- Adam Jabłoński JABI - Mistrzostwa Polski 2013 - Przygotowania
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak nie masz energii to odpoczywaj, chyba, że wolisz mieć zapalenie płuc i miesiąc z głowy niż odpuścić trening
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2015-04-03 16:29:55
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2015-04-03 16:29:55
...
Napisał(a)
Zrób pauzę przez święta i dopiero wt wracaj na salę.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dobra dzięki i tak bym nie zrobił dzisiaj nic, bo nie miałem siły potem nawet wstać. Ale o godz. 19.30 wyszedłem na szluga i wróciłem potem do domu zaczęło mną trzepać, potem zaczeło mi się robić gorąco i j** coś z swiadomością zaczęło mi się robić(zaczęło mi się kołować w głowie, dezorientacja, potem euforia(latałem po domu jak naćpany), nie wiedziałem co się ze mną działo, ale o dziwo czułem się dobrze jak na dobrej fazie
. Zmierzyłem temperaturę i prawie 39 stopni. Zaparzyłem sobie Coldrex MaxGrip i stopniowo mi ustępuje. No i jak narazie jest git. Do poniedziałku myślę, że wyzdrowieje.

...
Napisał(a)
Dzisiaj już lepiej się czuję, wczoraj trochę mi odbiło(od temperatury). Pyralgina nie będzie mi potrzebna, bo mam 37,1 stopnia teraz. Także najgorsze już za mną i teraz powinno z dnia na dzień coraz lepiej być.
Polecane artykuły