Szacuny
1
Napisanych postów
143
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3169
Witam.
Szukam jakieś sprawdzonej przed treningówki opartej o dmaa /dmha itp.
Lata temu jako małolat miałem okazję spróbować mesomorpha który miał w składzie właśnie geranium hcl i nie pamiętam innej równie mocnej przedtreningówki która dawała taki focus i moc na treningu.
Macie jakieś swoje sprawdzone suple?
Pozdrawiam.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6425
Napisanych postów
79110
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
773668
Najlepszym rozwiązaniem będzie dobór każdego z istotnych składników przedtreningówki z osobna. Wtedy zastosujesz sensowne ilości, a nie często śladowe w porcji.
Szacuny
1
Napisanych postów
143
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3169
Widzę,że są tak jakby dwa rodzaje mesomorph v4. Drugi często określany jako do celów badawczych. Nie do spożycia przez ludzi. Czy to jest jakiś myk który pozwala sprzedawać w eu produkt z geranium?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6425
Napisanych postów
79110
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
773668
Nie ma niestety sprawdzonych suplementów diety tego typu. Nigdy nie wiesz co będzie w środku, ile i w jakich warunkach sypane. Warto jest mieć tego świadomość.
Szacuny
1
Napisanych postów
143
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3169
Zakupiłem mesomorph v4 i może to nie jest taka kosa jak wcześniej ale czuć spory plus jeśli chodzi o skupienie na treningu, jest pompa która akurat nie jest tym czego oczekuje bo trochę przeszkadza. Na pewno nie ma tego beast mode jakie pamiętałem z dawnych czasów ale wtedy mój organizm praktycznie nie znał kofeiny. Ogólnie po pierwszej miarce jestem zadowolony.