Witam wszystkich mam do was pytanie chodzi mi o spalenie kilku kilogramow i bym chcial kupic jakis spalacz tkanki tluszczowej tylko nie wiem jaki by byl najskuteczniejszy niech ktos mi doradzi, a i jeszcze bym chcial jakas diete odpowiednia ktora mi pomoze, pomozcie z gory dzieki ;).
Waga: 85
Wzrost: 186
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: Szkola
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Zaczynam cwiczyc po 2 miesiecznej przerwie z powodu zlamania reki.
Odżywianie: Mianowicie jem to co w domu czyli kanapki jakis tam obiat i kolacja ale chcem teraz spalic kilka kilogrmow.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Bez ograniczen zywieniowych
Stan zdrowia: Obecnie zdrowy i bez zadnych dolegliwosci.
Preferowane formy aktywności fizycznej: Jestem w stanie poswieci caly tydzien w tym 2 przerwy.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Jeszcze nic nie stosowalem mam zamiar pomozcie.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak jest mozliwe wprowadzenie suplemetów redukcyjnych.
Stosowane wcześniej diety: Nie stosowalem ;(.
Waga: 85
Wzrost: 186
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: Szkola
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Zaczynam cwiczyc po 2 miesiecznej przerwie z powodu zlamania reki.
Odżywianie: Mianowicie jem to co w domu czyli kanapki jakis tam obiat i kolacja ale chcem teraz spalic kilka kilogrmow.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Bez ograniczen zywieniowych
Stan zdrowia: Obecnie zdrowy i bez zadnych dolegliwosci.
Preferowane formy aktywności fizycznej: Jestem w stanie poswieci caly tydzien w tym 2 przerwy.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Jeszcze nic nie stosowalem mam zamiar pomozcie.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak jest mozliwe wprowadzenie suplemetów redukcyjnych.
Stosowane wcześniej diety: Nie stosowalem ;(.