Otoz zamiast siedziec bezczynnie w domu pomyslalem sobie, ze moge zaczac popracowac nad moimi miesniami, jednak kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac. Jak dotad cwiczylem 'troche', np. drazek, pompki, a nawet a6w...konczylo sie to jednak jak zawsze - czyli szybko w siebie zwatpilem i doszedlem do wniosku ze to nie ma sensu, bo i tak to mi nic nie daje. :/
Czytalem toche rady uzytkownikow na forum, ale dalej nie wiem jak mam ulozyc plan treningowy, dlatego prosze o pomoc.
Wzrost: 173
Waga: ok 56 kg
W przeszlosci trenowalem rzadko.
Cel to przede wszystkim rzezba.
Jesli chodzi o moje mozliwosci to na drazku podciagne sie ok. 9 razy, z pompkami jest troche gorzej, bo zrobie tylko ok. 30. Poki co wolalbym sie nie wybierac na silownie, dlatego trenowalbym w domu. Do dyspozycji mam tylko drazek.
Przeciwwskazania: skrzywienie kregoslupa ;/
Za pomoc z gory dzieki. :)
Czytalem toche rady uzytkownikow na forum, ale dalej nie wiem jak mam ulozyc plan treningowy, dlatego prosze o pomoc.
Wzrost: 173
Waga: ok 56 kg
W przeszlosci trenowalem rzadko.
Cel to przede wszystkim rzezba.
Jesli chodzi o moje mozliwosci to na drazku podciagne sie ok. 9 razy, z pompkami jest troche gorzej, bo zrobie tylko ok. 30. Poki co wolalbym sie nie wybierac na silownie, dlatego trenowalbym w domu. Do dyspozycji mam tylko drazek.
Przeciwwskazania: skrzywienie kregoslupa ;/
Za pomoc z gory dzieki. :)