Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witajcie... Moją przygode z siłownią rozpocząłem tydzien temu. Jestem w tej branży zupełnie zielony.:) Jezli ktos znajdzie troche czasu, prosze o rozpisanie mi treningu w systemie pon-srd-pt . Mam 188 cm wzrostu, waze koło 100, mam 18 lat. Jak widać pierwszym moim celem jest schudniecie... zacząłem biegać, choze na basen, czasem rowerek.. co jeszcze moge zrobić?? moze spalacz?? jaki?? Co z odżywkami na "rzeźbe"..kiedy?? dzięki na info!!! pozdro!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
thx :D ..jeszcze jedno pytańko... ostatnio ostro dałem w d... na siłce... od ćwiczenia bicepsów nie moge prostować prawej ręki w łokciu. To juz 3-ci dzień. Czy to zakwasy czy coś powazniejszego??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
SOG4us...
Malthai ...po ilu dniach Tobie 'przeszło' ??
Michail ...czy naderwanie "czuje sie " natyczmiast po wyjsciu z siłowni, czy dopiero po kilkunastu godzinach (podobnie jak zakwas)...?? Co mam robić , jesli okaże sie ze to naderwanie?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mi przeszło po jakichś 5 dniach (tyle ze ja jeszcze rąk do góry nie mogłem podnieść, to chyba zasługa najszerszego grzbietu ) i smarowałem jakąś taką maścia dla sportowców tylko nie pamietaam jaką