Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Prosze o POMOC !!! DIETA ..................

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1429

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 29 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 221
Witam wszystkich czytających ten temat. Więc mam w tym roku 19 lat ważę 105 kg przy zwroście 188cm. Chciałbym żeby mi ktoś pomógł dobrać dietę odpowiednią do mojej wagi. Na moje oko nie jestem źle zbudowany i tłusty jak kulka. Najbardziej widać brzuch niestety, ale wiem że da się z tego wyjść :) Jak narazie chodzę na siłownie / poniedziałek, środa i piątek // jak zrobić zeby zejśc do wagi 85-90 kg proszę o pomoc. Jeszcze jedno pytanko jakie suplementy dobrać do swojej diety?? i gdyby mógł ktoś jeszcze napisać parę słów na temat kreatyny. Z góry dzięki za pomoc !!

Waga: 105

Wzrost: 188

Obwód klatki: 114

Obwód ramienia: 41-42

Obwód talii: 102

Obwód uda: 65

Obwód łydki: 42

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ??

Aktywność w ciągu dnia: szkoła

Uprawiany sport lub inne formy aktywności: tenis stołowy 3 razy w tygodniu

Odżywianie: wczesniej słodycze, teraz brak slodyczy, jesli chodzi o warzywa to wszystkie

Cel: szybka redukcja

Ograniczenia żywieniowe: brak

Stan zdrowia: uraz stawu kolanowego ale raczej niema ograniczen

Preferowane formy aktywności fizycznej: 3-4 treningi w tygodniu poniedziałek środa piątek. + sobota (myślałem o bierzni)

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak

Stosowane wcześniej diety: brak
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Białko jak białko ale tylko jako uzupełnienie diety, lepiej idź do sklepu jak masz w okolicy może Ci ktoś coś doradzi.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1150 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30337
https://www.sfd.pl/10_wskaz�wek_�ywieniowych-t315293.html Poczytaj i stosuj się do tych wskazówek na sam początek. Suple zbędne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 29 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 221
podbijam jeszcze raz bo temat zszedl na dol
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
https://www.sfd.pl/-t418943.html No to poczytaj sobie i sam pomyśl jaka dieta ci pasuje, bo możliwości jest dużo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ale ja jestem zielony w tych tematach. Co mam jeść rano ! przed obiadem .. co na obiad....przed treningiem i po treningu

rano węglowodany tak?? a na wieczór białko?? trening jest od godziny 17-19:30 ........ prosze o pomoc i ostatnie pytanie czy koktail bananowy jest dobry //// 1 banan 500ml mleka + cukier waniliowy czy to jest dobre czy nie?? jak wiecie chce spaść z wagi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To skoro jesteś zielonych to poczytaj i nie mów, ze nie rozumiesz bo to jest proste.
Na śniadanie dajesz posiłek z białka, węgli i tłuszczy
Około treningowe posiłki składają się z białka i węgli
Na noc białko i tłuszcze
A pozostałem posiłki daj białkowo tłuszczowe
Teraz tylko musisz poczytać , jakie masz jeść potrawy i ułożyć dietę. Kiepski ten shake
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Witam to znowu ja. Za tydzień w poniedziałek minie miesiąc odkąd ćwiczę a już dziś ważę 98kg, czyli już 7kg zrzuciłem z siebie. Mam nadzieje że dojdę do 8-9kg w miesiąc. Niedawno skończyłem trening obwodowy, od wczoraj zaczął mi się trening na poszczególne partie mięśni. Czy 7kg w 23 dni to dużo czy mało??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
7 kg w 23 dni to trochę dużo zdrowo to tak 4 - 5 kg na miesiąc.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
czemu dużo?? czyli jest źle??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jaką masz dietę, pewnie głodówkową ?? Bo utrata wagi bardzo duża.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
przez te 23 dni to chodzę na siłownie czasami jestem na basen, nie jadam słodkiego, nie jem na noc i staram się jeść zdrowo. 18 miesięcy przy wzroście 184 ważyłem 85 kg, a teraz ważyłem 105 i jak na razie jest już 98 przy wzroście 187
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Szejk bezpośrednio po treningu

Następny temat

Ile jeść minimalnie aby przeżyć?

Spalanie
Polecane artykuły