Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36
Czesc mam problem a zarazem prośbe. Mam 16 lat ćwicze na silowni juz od ponad 3 lat. Niewiem jakie odzywki byly by dla mnie najlepsze? Mam 185 cm wzrostu waze 67 kg. Stosowalem juz duzo odżywek m.in. nitrobolon, mass gain z megabola, mass xxl, dibencozide magnum i tam jakies jeszcze ******ly łącznie na wszystko wydalem okolo 700 zlotych a efekty sa ale nie za duze:( Ćwicze codziennie oprócz niedziel:) doradzcie prosze jak przybrac na masie? pa pozdro
Szacuny
17
Napisanych postów
1353
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13826
MASZ DIETE??
jesli nie (a razej napewno nie) to sie nie dziw, ze efekty byly byle jakie.
i jeszcze pewnie masz beznadziejny plan treningowy .
odzywki to nie zaden cudowny srodek.
tak wiec:
1. ODZYWIANIE --> DIETA
2. TRENING --> TRENING NA MASE (porzadny, a nie jakis byle jaki)
3. jak nadal nie bedzie zadawalajacych efektow SUPLEMENTACJA.
milej lektury .
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36
Mam diete!!! A jakie trening byscie mi radzili taki dobry? Mam do dyspozycji atlas 3 stanowiskowy i sztange z laweczką! bardzo proszę pomóżcie i w diecie tez mozecie mi pomóc! Prosze pa pozdro
Szacuny
7
Napisanych postów
5026
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30480
Zmien na poczatek trening , z takim stazem cztery dni w tygodniu spkojnie Ci starcza , jedna partie cziwcz tylko raz w tygodniu , jedz z glowa jezeli nie chcesz bawic sie w diety , Kup sobie bia;eczko dobra kreatynke a efekty beda. Nie kupuj tylko gowna z megabola
Szacuny
17
Napisanych postów
1353
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13826
masz diete... 3 lata... ciagle na mase?
i wazysz tylko 67kg?
oj to lepiej ostro stuninguj ta diete .
wrzuc ją do odzywiania.
6 razy w tygodniu to zdecydowanie za duzo. 3-4 treningi po godzinie wystarcza w zupelnosci. jedna partia w tygodniu.
uloz nowy plan, daj go do dzialu trening. tam go sprawdza i ew. poprawia.
ojdan
czemu radzisz bialko nie wiedzac nawet czy jest mu potrzebne?
chlopak wyda kolejne 300zl na odzywki i wroci tu spowrotem niezadowolony z efektow.
Szacuny
1781
Napisanych postów
6182
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
64162
no wlasnie ojdan jak nie ma diety nie wieadomo jakie niedobory bialek ma!nadmiar bialek tez tuczy wiec najpierw dieta,trening suple na koncu!
co do stazu to 3 lata i 67kg
Szacuny
7
Napisanych postów
5026
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30480
Z tym bialkiem to radzilem mu na obserwacjach zauwaznocy na sobie ! Jezeli tuczyc to na pewno by mu sie to przydalo poniewaz jego waga przy wzroscie wygalda smiesznie i jeszcze trzy lata treningu