...
Napisał(a)
Witam jestem w trakcie cyklu na metanabolu (dopiero pierwszy tydzien 4 dzien ) lekko boli mnie lewa strona gardla i wezel chlonny z tej strony jest napuchniety lekko i odczuwam ból przy jego dotyku - czy z tego powodu przerwac kuracje czy kontynuować ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
płucz gardło roztworem solnym (pol szklanki wody przegotowanej i lyzka stołowa soli) mozna sie zrzygac ale pomaga ;]
"Schowaj miecz swój do pochwy, bo wszyscy, którzy za miecz chwytają, od miecza giną."
Mat 26, 52.
...
Napisał(a)
Pewnie po lodach i mocno schłodzonych gazowanych napojach?
Tymianek & Podbiał / Vit.C / sporo wody / parz herbatki z szałwii i płucz gardło /
Powinno przejść, jeśli rozwinie sie w złą stronę - przerwij, ale nie powinno.
Tymianek & Podbiał / Vit.C / sporo wody / parz herbatki z szałwii i płucz gardło /
Powinno przejść, jeśli rozwinie sie w złą stronę - przerwij, ale nie powinno.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
j/w
nie przerywaj jak zadbasz o siebie będzie ok.
nie przerywaj jak zadbasz o siebie będzie ok.
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
...
Napisał(a)
Dokładnie tak miałem. Nie skończyło się ciekawie. U mnie poszło w drugą strone i skończyło się mononukleozą. Ważyłem wtedy 70kg, a po 5 dniach gorączki spadło poniżej 60kg. Tak że zrób wszystko aby do tego nie dopuścić. Pozdro
...
Napisał(a)
dokladnie krzykacz ;) skoncze z lodami itp ;p i zastosuje sie.. dzieki sogi 4 all ;)
...
Napisał(a)
na cyklu lody wcinasz ekstra ...
<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
nie na cyklu tylko w pierwszy dzien poczulem cos takiego.. wczesniej ze 2 dni z rzedu jadlem lody a i cos zimnego zdarzalo mi sie wypic..
...
Napisał(a)
Metanabol własnie zwiększa szanse na kłopoty z gardłem i migdałami ,ja mam zawsze powiększony prawy migdał na mecie.I kilku ziomków również.
...
Napisał(a)
dzis jest gorzej, wczoraj nie moglem sprecyzowac dokladnie miejsca bólu ale dzis juz wiem ze to nie gardlo tylko migdal/wezly chlonne ;p nawet jak ziewam odczuwam tam ból i przy dotyku tez ;/ jak myslicie poczekac z tym do poniedzialku jak nie bedzie poprawy to przerwac cykl czy juz dzis go przerwac ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ile Colomitu na odblok po 20 strzałach tescia??
Następny temat