Jestem początkującym ćwiczącym ale kiedys maiłem problem ze stawem barkowym i wielu moich kolegów ma właśnie z tym stawem problemy.Wiem ze większość rozbija sie o złą rozgrzewke ale to pomijając.Czy nikt z Was nie ma problemów ze stawami "chrupaniem" podczas ćwiczeń? Jak sobie radzicie ze stawami ewentualnie jak takich chorobowych stnów uniknąć .Dzieki za podpowiedz POZDRAWIAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
unikanie - przedwszystkim dobra rozgrzewka!!, dobra technika, dobrze dobrany ciezar i cwiczenia

Trzeba być twardym, a nie miętkim...
...
Napisał(a)
ja mam podobny problem tyle ze z kolanami... dopiero kiedy porzadnie sie rozgrzeje przestaja halasowac jak u starej babci. lekarz poradzil mi by ich po prostu nie przeciazac (oj z tym jest ciezko bo tancze) i ewentualnie lykac jakies tabletki chroniace stawy np arthrostop lub pochodne
...
Napisał(a)
Ja miałem podobny problem z barkiem na początku mojej kariery na siłowni czasami ból był nie do wytrzymania ale potem mi przeszło i już jest spox.Tak jak kolega wczśniej pisał rozgrzewka i technika to podstawa i cięzar też musi być odpowiedni bo możesz sie nabawić kontuzji.
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
Mi coś przeskakuje w lewym barku ale po dobrej rozgrzewce wszytsko jest w porządku.
"Dobry wojownik staje tam, gdzie nie będzie można go pokonać
i nie przeoczy żadnej słabości przeciwnika."
- Sun Tzu, Sztuka Wojny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!