Witam mam pytanie czy na redukcji jest lepsza progresja ciężaru czy regresja ćwiczyłem parę miesięcy na progresji i zacząłam zauważać brak progresu i zastanawiam się czy nie zacząć robić regresji ( czyli zaczynać od wysokiego ciężaru i schodzić do niższego) proszę o pomoc :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Progresja czy regresja ciężaru?
- czy warto redukowac czy moze masowac?prosze o pomoc
- prosze o pomoc czy robic redukcje czy masówke
- czy te ćwiczenia pomogą ? BARDZO PROSZE o pomoc
- zająć sie jeszcze redukcja?? czy juz budową masy?? prosze o pomoc
- Jaki dać plan treningowy hst,split czy może coś innego ? Prosze o pomoc
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Redukcja to przede wszystkim dieta.
Trening opierałbym na niskich powtórzeniach, a czy to progresja czy regresja, raczej bez różnicy. Progresu nie będzie, wręcz przeciwnie, mozesz zaliczyc pewne spadki
Trening opierałbym na niskich powtórzeniach, a czy to progresja czy regresja, raczej bez różnicy. Progresu nie będzie, wręcz przeciwnie, mozesz zaliczyc pewne spadki
...
Napisał(a)
progresja sie nada jak i ciezar staly.
pamietaj by nie schodzic za nisko z powtorzeniami, ryzyko kontuzji na redukcji jest nieco wieksze.
ja zazwyczaj daje 1-2 cwiczenia silowe i reszta na wiekszej ilosci powt stalym ciezarem
pamietaj by nie schodzic za nisko z powtorzeniami, ryzyko kontuzji na redukcji jest nieco wieksze.
ja zazwyczaj daje 1-2 cwiczenia silowe i reszta na wiekszej ilosci powt stalym ciezarem
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Progresja czy regresja ciężaru?
Następny temat