Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Produkty SFD - opinie

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 9699

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52059 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Jakie macie opinie na temat produktów sfd? wiem że jakieś wpaki były, ale kto ich nie robi? ostatnio chyba popularna marka z krową w reklamie miała srogą wpadkę. Mi osobiście najlepiej podchodża frużeliny i super smakują na tle konkurencji, macie jakiś swoich faworytów?
...
Napisał(a)
gokuson TEAM SFD Administrator
Ekspert
Szacuny 81 Napisanych postów 9061 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 121503
Wszystkie produkty SFD posiadają aktualne badania, dostępne w kartach produktów. Dla pełnej transparentności dodajemy również archiwalne badania, aby klient miał pełną jasność co do jakości oferowanych produktów. Więcej procesie badania możesz przeczytać na stronie: https://sklep.sfd.pl/aspx/JakoscProduktow.aspx

Certyfikowany dietetyk i trener personalny
Najlepsze odżywki i suplementy -> http://sklep.sfd.pl

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3052 Napisanych postów 51878 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 351163
Większość, jak nie wszystkie osoby udzielające się w tym dziale, stosują zapewne głownie suple z sfd.
Osobiście również gustuję we frużelinach i gotowych posiłkach.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected] / https://healthandfitness.pl/kontakt-trener

...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17812 Napisanych postów 133272 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466463
myśle że po tych wpadkach co były to teraz są dokładnie badane, wyniki badań masz pod produktami i możesz sobie sprawdzić

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 52 Wiek 4 lata Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3086
Osobiście od lat stosuję produkty sfd zazwyczaj odżywki białkowe SFD, czy to w formie zwykłego szejka białkowego, czy to koktajle owocowe. Mi słodkość i smak ich odżywek mocno podchodzą i pasują.
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6407 Napisanych postów 78873 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 772274
Masz rację z tym, że w zasadzie na rynku raczej nie ma firmy, która by nie miała jakiejś wpadki. Dotyczy to nie tylko rynku suplementów, ale nawet i patrząc ogólnie. Najważniejsze jest to, aby z tego wyciągać odpowiednie wnioski i pracować nad tym, aby błędy te nie miały miejsca w przyszłości. Rzadko jaka firma na rynku wydaje rocznie miliony złotych w celu badania każdego swojego produktu z określonej partii. SFD/ALLNUTRITION wykonuje takie badania, które masz dostępne na stronie sklepu przy każdym produkcie.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3
Produkty są w miarę ok, natomiast działanie sklepu i ludzie na słuchawkach mega nieprofesjonalne. Trzeci raz zdarza mi się to samo. Na stronie sklepu podczas zakupu jest informacja o dostarczeniu towaru w ciągu 24-48h, dzwonie do nich po trzech dniach ( jeszcze Noe wyslali) i dostaje info, że przepraszają za opóźnienia i towar dostanę za około 5 dni (to razem wychodzi 8 dni). Jeśli mi to nie pasuje to mogę anulować zamówienie. Pytam dlaczego jest info o 24-48godzinach, dostaje odpowiedź, że to nie aktualne. Po czy się gość rozłącza. Szok. Już trzech znajomych przestało z tego powodu u nich kupować. Absolutnie nie polecam.
3
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 11
Produkty i może okey ale cała logistyka i organizacja to DRAMAT. Mieszkam w Niemczech i to ile te paczki od nich idą to żart. Zamawiam w wielu sklepach w Polsce i z reguły paczki mam na 2 dzień roboczy u siebie. Tu po dwóch dniach nawet wysłana nie jest a wyświetla się, że zamówienie zrealizowane. Niestety tym skutecznie mnie do siebie zniechęcili.
2
...
Napisał(a)
gokuson TEAM SFD Administrator
Ekspert
Szacuny 81 Napisanych postów 9061 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 121503
Magazyn robi co może, zamówień jest dużo + sezon grypowy i L4 = opóźnienia w wysyłce. Ogarniemy się.

Certyfikowany dietetyk i trener personalny
Najlepsze odżywki i suplementy -> http://sklep.sfd.pl

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52059 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
D3 4000 + K2....nie dodają mojej opinii do produktu choć sami zabiegali by takową wystawić...tabletka z promocji black mondey tańsza i mniejsza...niż te wcześniejsze...wątpię by pozbyto się dodatków...jak widać historia lubi sie powtarzać !!!
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6407 Napisanych postów 78873 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 772274
Nie widzę nic nadzwyczajnego w tym, że tabletka, kapsułka, czy też opłakiwanie produktu ma inną wielość, czy gramaturę, niż w innej partii. Dość często dochodzi do zmian w tym kierunku w procesie technologicznym. Aż nie chce mi się wierzyć, że ludzie mogą brać pod wątpliwości tego typu kwestie. Surowce są zmieniane, ilości nośników, kolor kapsułek i inne właściwości sensoryczne. Na stronie sklepu SFD masz poza tym, dostępne badania różnych partii produktów. Sugeruję się z nimi zapoznać i ewentualnie poczekać na odpowiedź producenta. Oczywiście o ile zgłosiłeś reklamację.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17812 Napisanych postów 133272 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466463
hmmm od lat stosuje d3 4000 z k2 w kapsułkach nie zwróciłem uwagi na wilkość kapsułek nigdy

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wybór celu treningowego

Następny temat

Makroskładniki - zalecana ilość

swieta
Polecane artykuły