Szacuny
11196
Napisanych postów
52059
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jakie macie opinie na temat produktów sfd? wiem że jakieś wpaki były, ale kto ich nie robi? ostatnio chyba popularna marka z krową w reklamie miała srogą wpadkę. Mi osobiście najlepiej podchodża frużeliny i super smakują na tle konkurencji, macie jakiś swoich faworytów?
Szacuny
81
Napisanych postów
9061
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
121503
Wszystkie produkty SFD posiadają aktualne badania, dostępne w kartach produktów. Dla pełnej transparentności dodajemy również archiwalne badania, aby klient miał pełną jasność co do jakości oferowanych produktów. Więcej procesie badania możesz przeczytać na stronie: https://sklep.sfd.pl/aspx/JakoscProduktow.aspx
Certyfikowany dietetyk i trener personalny Najlepsze odżywki i suplementy -> http://sklep.sfd.pl
Szacuny
3052
Napisanych postów
51878
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
351163
Większość, jak nie wszystkie osoby udzielające się w tym dziale, stosują zapewne głownie suple z sfd. Osobiście również gustuję we frużelinach i gotowych posiłkach.
Szacuny
14
Napisanych postów
52
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
3086
Osobiście od lat stosuję produkty sfd zazwyczaj odżywki białkowe SFD, czy to w formie zwykłego szejka białkowego, czy to koktajle owocowe. Mi słodkość i smak ich odżywek mocno podchodzą i pasują.
Szacuny
6407
Napisanych postów
78873
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
772274
Masz rację z tym, że w zasadzie na rynku raczej nie ma firmy, która by nie miała jakiejś wpadki. Dotyczy to nie tylko rynku suplementów, ale nawet i patrząc ogólnie. Najważniejsze jest to, aby z tego wyciągać odpowiednie wnioski i pracować nad tym, aby błędy te nie miały miejsca w przyszłości. Rzadko jaka firma na rynku wydaje rocznie miliony złotych w celu badania każdego swojego produktu z określonej partii. SFD/ALLNUTRITION wykonuje takie badania, które masz dostępne na stronie sklepu przy każdym produkcie.
Szacuny
3
Napisanych postów
1
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
3
Produkty są w miarę ok, natomiast działanie sklepu i ludzie na słuchawkach mega nieprofesjonalne. Trzeci raz zdarza mi się to samo. Na stronie sklepu podczas zakupu jest informacja o dostarczeniu towaru w ciągu 24-48h, dzwonie do nich po trzech dniach ( jeszcze Noe wyslali) i dostaje info, że przepraszają za opóźnienia i towar dostanę za około 5 dni (to razem wychodzi 8 dni). Jeśli mi to nie pasuje to mogę anulować zamówienie. Pytam dlaczego jest info o 24-48godzinach, dostaje odpowiedź, że to nie aktualne. Po czy się gość rozłącza. Szok. Już trzech znajomych przestało z tego powodu u nich kupować. Absolutnie nie polecam.
Szacuny
2
Napisanych postów
1
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
11
Produkty i może okey ale cała logistyka i organizacja to DRAMAT. Mieszkam w Niemczech i to ile te paczki od nich idą to żart. Zamawiam w wielu sklepach w Polsce i z reguły paczki mam na 2 dzień roboczy u siebie. Tu po dwóch dniach nawet wysłana nie jest a wyświetla się, że zamówienie zrealizowane. Niestety tym skutecznie mnie do siebie zniechęcili.
Szacuny
11196
Napisanych postów
52059
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
D3 4000 + K2....nie dodają mojej opinii do produktu choć sami zabiegali by takową wystawić...tabletka z promocji black mondey tańsza i mniejsza...niż te wcześniejsze...wątpię by pozbyto się dodatków...jak widać historia lubi sie powtarzać !!!
Szacuny
6407
Napisanych postów
78873
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
772274
Nie widzę nic nadzwyczajnego w tym, że tabletka, kapsułka, czy też opłakiwanie produktu ma inną wielość, czy gramaturę, niż w innej partii. Dość często dochodzi do zmian w tym kierunku w procesie technologicznym. Aż nie chce mi się wierzyć, że ludzie mogą brać pod wątpliwości tego typu kwestie. Surowce są zmieniane, ilości nośników, kolor kapsułek i inne właściwości sensoryczne. Na stronie sklepu SFD masz poza tym, dostępne badania różnych partii produktów. Sugeruję się z nimi zapoznać i ewentualnie poczekać na odpowiedź producenta. Oczywiście o ile zgłosiłeś reklamację.