Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
393
Witam!
Otóż mam problem z nadmiernym wydalanie moczu w okresie około treningowym tzn po zarzyciu wszytskich supli, w trakcie treningu i po nim... Biore przed treningiem SAW i Tribulon 2 caps po treningu 8 caps aminomax 6800 i 2 caps HMB treca. Przed i w trakcie treningu wypijam 2 litry wody z kranu przefiltrowanej ( wlewasz do dzbanka z filtrem wode z kranu i masz czystą) popijam nią tabsy i stosuje do rozcieńczania z SAW. Czy to jest normalne że ciągle chodze do WC...?
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
393
Tak rozumiem ale chodzi o to że boje się że wypłukuję odżywkę a nie toksyny... Może woda po filtracji staje się destylowana wie ktoś może coś na ten temat?
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
393
CHodzi o to że i tak dużo kasy puszczam na diete i odżywki i nie chciałbym do tego dorzucać jeszcze kupna wody.. Wiem że cisowianka ma dużo minerałów ale ją raczej się pije po treningu bo jest gazowana.
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
393
A jak myślisz ta woda po filtracji staje się destylowana czy zostaje w niej wystarczajaco dużo minerałow, słyszałem że w kranówie jest dużo minerałów ale nie wiem czy w przefiltrowanej też...:(
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
393
Dzięki za pomoc, oczywiście SOG dla was, chyba jednak bede musiał zainwestowac w kilka zgrzewek wody. Myśle że tania 5 litrowa z biedronki miałaby trochę minerałów..:)