Ostatnio trenowalem kazda partie miesni oddzielnie. Robilem 5 treningow tyg. Ostatnio robilem cykl regeneracyjny i teraz mam zamiar zmienic plan na 3 razy w tyg (klata+tric, bic+plecy, bary+nogi). Zakupilem sobie kretke i bialko serwatkowe. I tu mam dylemat nie wiem czy te 3 dni wystarcza. Wiem, ze niby wystarczajaca liczba dni ale po tym jak ostanio cwiczylem tak intensywnie nie wiem czy nie za malo. NIe chce zmarnowac kretki. NIe wiem co mam robic!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po pierwsze jesli juz to PLECY a potem bic.
jesli nie chcesz zmarnowac kreatyny - ja bym robil cykl silowy. - jesli twoj staz na to pozwala.- grupa 1x tydzien styka
jesli nie chcesz zmarnowac kreatyny - ja bym robil cykl silowy. - jesli twoj staz na to pozwala.- grupa 1x tydzien styka
...
Napisał(a)
a masz diete ???? bo ja bym do tego dokupil carbo.....ale to mje zdanie niech inni sie wypowiedza
...
Napisał(a)
Moim zdaniem trzy dni to dla kogos o twoim zaawansowaiu w zupelnosci wystarczy. powiem wiecej -powinno byc lepiej niz poprzednio jesli chodzi o efekt treningu. Trenuj intensywnie w te trzy dni a na pewno nie zmarnujesz supli wrecz przeciwnie- bedziesz mial wiecej czasu na regeneracje i wzrost miesni co przy pieciu razach na tydzien trudno zapewnic.
Klatka bic i grzbiet tric byloby chyba lepiej ale sa rozne szkoly wiec rob po swojemu jak sie sprawdza
Klatka bic i grzbiet tric byloby chyba lepiej ale sa rozne szkoly wiec rob po swojemu jak sie sprawdza

Czas nie zajac - nie ucieknie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!