Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5215
Siemanko
Mam problem z przelewem z angielskiego konta w sprawie zamówienia odżywek z SFD, pierwszy raz to robię i nie wiem za bardzo co gdzie wpisać. Przy wpisywaniu danych banku wyskakują mi błędy. Zgłosiłem sprawę do obsługi klienta i szybkich porad na maila ale od ponad 24h nikt mi nie odpisał a zależy mi na szybkim zamówieniu, gdyż zamówienie już wisi, muszę tylko zrobić ten przelew.
Ktoś może wcześniej już taki przelew robił?? poniżej wrzucam zdjęcie jak to wygląda, chodzi o zamówienie w funtach brytyjskich.
Jeśli pomyliłem działy to proszę mi powiedzieć gdzie z tym mam się zgłosić.
Szacuny
38
Napisanych postów
581
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
3974
ja zawsze przy zakupie w polsce(jesli trzeba zrobic przelew na konto) korzystam z grosika taka firma przelewajaca pieniadze nigdy nie ma problem I biora tylko £1 za usluge
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5215
W pierwszym okienku recipients bank adress wyskakuje mi cały czas błąd i nie wiem jak ten adres poprawnie wpisać. Może mi ktoś pomóc i powiedzieć co wpisać w poszczególne okienka, chodzi o dokładne dane ale nie przypuszczalne bo już wielu opcji próbowałem i nic nie przechodzi.
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5215
Użyłem właśnie bez Polskich znaków ale to nie pomogło, w recipients bank adress nie przechodzi sfd spolka akcyjna ani inne słowo czy adres. Za to poniżej w recipients name sfd spolka akcyjna już przechodzi ale dalej pozostaje problem co wpisać w okienkach recipients bank adress.
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5215
W pierwszym okienku nic nie chce przejść :/ a kod swift był do wpisania na stronie wcześniej, chyba muszę zadzwonić do "Szybkie zamówienia i porady" bo ani od nich ani z obsługi klienta nie dostałem odpowiedzi a minęło ponad 48h od wysłania mojego maila.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Ale oni nie muszą znać systemu tego banku, lepiej jak skontaktujesz się z firmą która obsługuje tą płatność.
W help and support masz napisane i've been given cleaning code... kliknij to i zobacz co tam jest napisane. A w ogóle wszytkie te 4 plusiki kliknij i przeczytaj
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5215
Stary w tym banku pracują bezmózgi. Byłem kiedyś tam w sprawie przelewu na polskie konto i chodziło o ten sam bank czyli WBK, nie potrafili mi na miejscu zrobić przelewu na polskie konto, w końcu jakoś sam doszedłem w domu jak to zrobić. Teraz próbuje zrobić przelew w sprawie tych odżywek i lipa.
Napisałem również taki temat w innym dziale aby do większej liczby osób doszła wiadomośc bo może już ktoś robił taki przelew ale post od razu został usunięty, zaj**iście, tak administratorzy promują zamawianie w sklepie sfd. Zawsze tutaj zamawiałem odzywki ale po takim czymś mi się odechciewa, ja chce tylko głupiej odpowiedzi w sprawie przelewu, co to był za problem poczekać aż ktoś mi odpiszę i pomoże a później można by było usunąć post? ale oczywiście administratorzy mają to w dupie bo to nie o ich suple chodzi a ja kombinuje już od 2 tyg. jak zrobić ten przelew.