No wiec od pewnego czasu brat mojego kumpla zaczal chodzic na silownie(brat jego ma 14 lat) i jak to wmlodzszym wieku bywa niezby ma pojecie o silowni.Przez pewien okres zaczal chodzic na silke w wikeu 14 lat ok 4michy(marzec,kwieceine,maj,czerwiec,ale pozniej przestal chodzic i teraz od listopada znowu zaczal chodzic i na sztandze przybylo mu przez okres ponad 2 miechow od list do sty. ok 16 kg(na poczatku cwiczyl troche(4miechy) i dzwigal te 50kg,teraz dzwiga ok 66kg).Gosciu sie teraz podnieca jaki to on jest bolo w okolicy. Zaczal mi podskakiwac choc duzo mu do mnie brakuje to jednak przechwala sie ze mnie dogoni w krotkim czasie,bo mysli ze sila pojdzie mu przez caly czas tak szybko.Synek nie ma pojecia o treningu,diety nie ma a jednak przez okres 3 miechow sila skoczyla mu o 16 kg.Pytanie ktore chce wiedziec moj kumpel czy jest mozliwe zeby jego brat polecial tyl kiloa na sucho czy moze jednak bierze jakies koxy potajemnie,bo o odzywka to nawet nie ma pojecia chyba ze gdzies krete bierze,ale wiecie jak to jest nie przyzna sie bo to za gupie jest.Wiem temat troche nie tego,ale kumpel chcial o opinie specjalistow.
Co myslicie na ten temat na sucho czy na koxach.Wiecie jak to jest chlopak ma 14 lat jak bierze kox w tym wieku to z jego zdroweim nie bedzie dobrze tym bardziej ze chlopak ma problemy z watrobą dlatego moj kumpel sie martwi o brata woogle gadalem mu ze cwiczenia w jego wieku sa nie wskazane,a juz tym bardziej branie kreatyny czy anabolikow.
Nie slucha jego kumple tez cwicza mimo iz sa w podobnym wieku a biora juz anaboliki i kreatyny w wieku 14 lat!!!!Dlatego kumpel chce miec pewnosc by jego brat nie bawil sie w to co jego kumple tylko jak to sparwdzic,na poczatku chces ie dowiedziec czy jest mozliwy tak szubki przyrost sily na sucho??Wiem ze temat troche dziwny noo ale gdzie mozna znalec opinie specjalisto jak nie na forum sfd.
Zmieniony przez - _GANGSTA_ w dniu 2006-01-23 10:46:26
Co myslicie na ten temat na sucho czy na koxach.Wiecie jak to jest chlopak ma 14 lat jak bierze kox w tym wieku to z jego zdroweim nie bedzie dobrze tym bardziej ze chlopak ma problemy z watrobą dlatego moj kumpel sie martwi o brata woogle gadalem mu ze cwiczenia w jego wieku sa nie wskazane,a juz tym bardziej branie kreatyny czy anabolikow.
Nie slucha jego kumple tez cwicza mimo iz sa w podobnym wieku a biora juz anaboliki i kreatyny w wieku 14 lat!!!!Dlatego kumpel chce miec pewnosc by jego brat nie bawil sie w to co jego kumple tylko jak to sparwdzic,na poczatku chces ie dowiedziec czy jest mozliwy tak szubki przyrost sily na sucho??Wiem ze temat troche dziwny noo ale gdzie mozna znalec opinie specjalisto jak nie na forum sfd.
Zmieniony przez - _GANGSTA_ w dniu 2006-01-23 10:46:26