Witam. Dzis w szkole mialem bilans. Pielegniarka wpisala mi w karte "asymterie barkow i łopatek". Dokladnie nie zrozumialem, ale mowila cos jeszzce o tym, ze z prawej stronie mam wiecej masy miesniowej niz na lewej i cos tam. Kazala mi cwiczyc na drazku (ktory posiadam). Zapytalem ja o moje zabawy ze sztanga. Powiedziala, ze nie moge podnosic sztangi z ziemi, co mnei troche zmartwilo. Co mam teraz zrobic? Do tej pory na pelcy stosowalem - Drazek, MC, wioslowania. Cwicze okolo 4 mc-y . Pozdrawiam !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja idę jeszcze w tytm roku do ortopedy,żeby mnie obejrzał czy wszystko ok bo to ostatni czas żeby coś zrobić i wyrównac 

...
Napisał(a)
musisz sie zapisac na korekcje, specjalista poprowadzi Cie i pomoze, nakieruje w wyborze ćwiczen.
...
Napisał(a)
Ale to chyba nie jest az tak powazne zebym musial isc do specjalisty ...
A gdybym przybral na to masy ? Mozliwe zeby to sie mniej wiecej wyrownalo ?
A gdybym przybral na to masy ? Mozliwe zeby to sie mniej wiecej wyrownalo ?
...
Napisał(a)
to jest na tyle poważne. masz mozliwosc pojscia na gimnastyke korekcyjną? co lekarz zalecił?
...
Napisał(a)
Zalecil mi zebym zaczal nosic plecak na obydwoch ramionach.
Powiedzial ze nie moge podnosic sztangi za to mam wykonywac zwisy , bujanie na drazku ...
Powiedzial ze nie moge podnosic sztangi za to mam wykonywac zwisy , bujanie na drazku ...
...
Napisał(a)
Nie bagatelizuj sprawy bo potem możesz mieć niezłe problemy z kręgosłupem... a im człowiek młodszy tym lepiej wszystko naprawić.
Dawkowanie różnych kreatyn:
http://www.sfd.pl/_Dawkowania_Różnych_Kreatyn_-t257957.html
Gainery:
http://www.sfd.pl/Najpopularniejsze_GAINERY_zestawienie-t252665.html
...
Napisał(a)
Sorry ze podczepiam sie do tematu ale chyba lepiej tak niz zakładac nowy
U mnie pielęgniarka wykazała lewy bark niżej od prawego
Prawdopodobnie od plecaka
mam 16 lat
Coś robić z tym? czy wystarczy pilnowac sie z plecakiem
U mnie pielęgniarka wykazała lewy bark niżej od prawego
Prawdopodobnie od plecaka
mam 16 lat
Coś robić z tym? czy wystarczy pilnowac sie z plecakiem
http://www.sfd.pl/Raptacz1/Dziennik_Treningowy/TS/SIŁA!/125str-t437206-s6699.html#eot
"Sraj się na ryj" Czarek M.
"Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga"
...
Napisał(a)
taaa lekarze... hehe w warszawie bylem u 'specjalisty' pare lat temu, powiedzial mi ze mam taką wade kregoslupa ze tylko operacja mnie ratuje, zaczalem cwiczyc na silce/plywac/biegac/sw i teraz mam praktycznie idealnie proste plecy i bez zadnej operacji, wiec nie zawsze warto ufac 'specjalistom'
Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
...
Napisał(a)
też miałem przez lekarzy więcej problemów niz pożytku :D specialiści ****a od 7 boleści
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
...
Napisał(a)
Tak. Mysle ze pocwicze nabiore masy i nie bedzie widac zadnej roznicy ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!