Stan zdrowia Badanie mr kręgosłupa w odcinku L/S w sekwencjach TSE, SE w obrazach T1 i T2 zależnych w płaszczyznach - krążek miedzy kręgowy L5-S1 częściowo odwodniony hipointensywny w obrazach T2 zależnych o obniżonej wysokości z przepuklina tylna uciskajaca o worek oponowy oraz obustronnie przewezajaca otwory miedzykregowe z możliwością modelacji korzeni nerwowych
-nierówne obrysy plytek granicznych trzonow L3, L4 z drobnymi złamaniami
-rdzeń kręgowy w zakresie badania bez widocznych zmian stożek końcowy na wys L1
-spłycenie fizjologicznej lordozy lędźwiowej. (jestem ektomorikiem)
Waga
188
Wzrost
189
Staż na siłowni - oraz opis ostatniego cyklu treningowego (jeśli taki był)
9 miesięcy - 3 lata temu ogólno rozwojowka, split, arli - 5 miesiecy temu 4 tyg. FBW
Cel treningowy:
masa brak bolu w plecach po martwych ciagach
Do jakiego sprzętu masz dostęp
siłownia
Ile dni w tygodniu możesz poświęcić na treningi?
-5
Jak się odżywiasz?
-jak cwiczylem staralem sie trzymac miske, teraz moja dieta to smietnik, zaczynam miec problem z tluszczem :/
Czy używasz suplementów (jeśli tak, to jakie to suplementy)?
-bialko muscle tech, bialko -dymatize, creatyna muscle tech 6000es, bca, hmb, body octan MAN, jeszcze jakies bialka (jadlem te suple jak cwiczylem)
prosze o pomoc i rade jak zaczac trenowac od poczatku. Moze FBW? jak dokladnie obliczac ile potrzebuje dziennych kcl itp dzieki z gory!
Waga: 188
Wzrost: 189
Cel treningowy: masa brak bolu w plecach po martwych ciagach
Staż treningowy na słowni: 9 miesięcy - 3 lata temu ogólno rozwojowka, split, arli - 5 miesiecy temu 4 tyg. FBW
Uprawiane inne sporty: krav maga
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: -jak cwiczylem staralem sie trzymac miske, teraz moja dieta to smietnik, zaczynam miec problem z tluszczem :/
Przeciwskaznania medyczne: Stan zdrowia Badanie mr kręgosłupa w odcinku L/S w sekwencjach TSE, SE w obrazach T1 i T2 zależnych w płaszczyznach - krążek miedzy kręgowy L5-S1 częściowo odwodniony hipointensywny w obrazach T2 zależnych o obniżonej wysokości z przepuklina tylna uciskajaca o worek oponowy oraz obustronnie przewezajaca otwory miedzykregowe z możliwością modelacji korzeni nerwowych -nierówne obrysy plytek granicznych trzonow L3, L4 z drobnymi złamaniami -rdzeń kręgowy w zakresie badania bez widocznych zmian stożek końcowy na wys L1 -spłycenie fizjologicznej lordozy lędźwiowej. (jestem ektomorfikiem)
Zażywane suplementy: bialko muscle tech, bialko -dymatize, creatyna muscle tech 6000es, bca, hmb, body octan MAN, jeszcze jakies bialka (jadlem te suple jak cwiczylem)
-nierówne obrysy plytek granicznych trzonow L3, L4 z drobnymi złamaniami
-rdzeń kręgowy w zakresie badania bez widocznych zmian stożek końcowy na wys L1
-spłycenie fizjologicznej lordozy lędźwiowej. (jestem ektomorikiem)
Waga
188
Wzrost
189
Staż na siłowni - oraz opis ostatniego cyklu treningowego (jeśli taki był)
9 miesięcy - 3 lata temu ogólno rozwojowka, split, arli - 5 miesiecy temu 4 tyg. FBW
Cel treningowy:
masa brak bolu w plecach po martwych ciagach
Do jakiego sprzętu masz dostęp
siłownia
Ile dni w tygodniu możesz poświęcić na treningi?
-5
Jak się odżywiasz?
-jak cwiczylem staralem sie trzymac miske, teraz moja dieta to smietnik, zaczynam miec problem z tluszczem :/
Czy używasz suplementów (jeśli tak, to jakie to suplementy)?
-bialko muscle tech, bialko -dymatize, creatyna muscle tech 6000es, bca, hmb, body octan MAN, jeszcze jakies bialka (jadlem te suple jak cwiczylem)
prosze o pomoc i rade jak zaczac trenowac od poczatku. Moze FBW? jak dokladnie obliczac ile potrzebuje dziennych kcl itp dzieki z gory!
Waga: 188
Wzrost: 189
Cel treningowy: masa brak bolu w plecach po martwych ciagach
Staż treningowy na słowni: 9 miesięcy - 3 lata temu ogólno rozwojowka, split, arli - 5 miesiecy temu 4 tyg. FBW
Uprawiane inne sporty: krav maga
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: -jak cwiczylem staralem sie trzymac miske, teraz moja dieta to smietnik, zaczynam miec problem z tluszczem :/
Przeciwskaznania medyczne: Stan zdrowia Badanie mr kręgosłupa w odcinku L/S w sekwencjach TSE, SE w obrazach T1 i T2 zależnych w płaszczyznach - krążek miedzy kręgowy L5-S1 częściowo odwodniony hipointensywny w obrazach T2 zależnych o obniżonej wysokości z przepuklina tylna uciskajaca o worek oponowy oraz obustronnie przewezajaca otwory miedzykregowe z możliwością modelacji korzeni nerwowych -nierówne obrysy plytek granicznych trzonow L3, L4 z drobnymi złamaniami -rdzeń kręgowy w zakresie badania bez widocznych zmian stożek końcowy na wys L1 -spłycenie fizjologicznej lordozy lędźwiowej. (jestem ektomorfikiem)
Zażywane suplementy: bialko muscle tech, bialko -dymatize, creatyna muscle tech 6000es, bca, hmb, body octan MAN, jeszcze jakies bialka (jadlem te suple jak cwiczylem)