Witam od dłuszego czasu mam problem z mlekiem mianowicie pijąc mleko po 20-30min zaczyna mnie boleć brzuch noi oczywiście częste wizyty w WC nie wiem co z tym zrobić może zmienić na mleko w proszku co o tym sądzicie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze nie tolerujesz laktozy.Jesli cos tak na ciebie dziala to lepiej odstaw
Ten problem pojawil sie teraz czy zawsze tak miales?

www.pajacyk.pl
-----------------------------
----------------------------
...
Napisał(a)
jak byłem mniejszy podobno samo mleko piłem nic nie chciałem jeść tylko mleko pić myśle że to może wpłyneło na mój organizm a co do jogurtów to nic się nie dzieje
ps.musze tutaj sprostować że nie zawsze sie tak dzieje ale dosyć często
ps.musze tutaj sprostować że nie zawsze sie tak dzieje ale dosyć często
...
Napisał(a)
ja tak mam jak jem nestle nesquik z mlekiem-- to też mnie boli
ale jak z innymi płatkami lub samo mleko to wtedy nie boli
ten ból przypomina mdłości czy coś
ale jak z innymi płatkami lub samo mleko to wtedy nie boli
ten ból przypomina mdłości czy coś
...
Napisał(a)
Nie będzie ok, nie tolerujesz laktozy. Mleko nie jest dla Ciebie, przynajmniej nie w dużych ilościach.
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
na poczatku jak zawsze mialem jakies odzywki bialkowe i mieszalem je z mlekiem to zawsze czulem to mleko w brzuchu przez jakas godzine a moze i wiecej i tez sranie mnie lapalo dlatego teraz odzywki mieszam zawsze z woda a mleko pije jak jem platki (a poza tym to mleko nie jest jakies najlepsze dla osob cwiczacych i nic nie zaszkodzi jak nie bedziesz go pil a nawet lepiej bo cie brzuch nie bedzie bolal)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!