Szacuny
10
Napisanych postów
567
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3374
bylo juz w***** tematow tego typu, uzyj wyszukiwarki. Masz prawdopodobnie wade postawy, mozesz jedynie zniwelowac roznice, nie musisz odstawiac sztangi, popracuj nad technika po prostu. i nie zakladaj wiecej obciazenia na jedna strone pzdr
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
27
wady postawy raczej niemam chociaż mozę nic niewiadomo!ale wydaje mi sie ze mam jedna reke silniejsza bo grałem duzo w siatkówke prawie 5 lat przed tym jak zaczałem ciwczyc ichyba ta kedna reka od ciaglych atakow mi sie wzmocniła!chcoiaz musze sprawdzic ta wade postawy:D
Szacuny
10
Napisanych postów
567
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3374
ja mam silniejsza prawa reke, a lepiej rozwinieta lewa czesc klatki. Jest tak, poniewaz troche mi odstawala prawa łopatka i podczas wyciskania nie sciagalem jej do tylu, przez co prawy miesien pracowal sporo slabiej. Teraz dzieki wiekszemu naciskowi na technike, wszystko sie powoli wyrownuje
pzdr
Szacuny
14
Napisanych postów
221
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6101
wątpie czy od wady postawy ... ja jestem krzywy znaczy mam prawą łopatke niżej a cycki mam takie same no chyba że łopatka odstaje, to wtedy logiczną żeczą że jeden mięsień będzie pracoał intensywniej
pozdro