Witam! Na wstępie:
Waga: 67 kg
Wzrost: 185 cm
Cel treningowy: Masa i rozbudowa
Staż treningowy na słowni: 3 miesiace
Dostęp do sprzętu: full
Dieta: wiele rzeczy, głównie ryż kurczaki jajka
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: Gainer Mutant Mass, Mass effect
Chciałbym Was zapytać o parę rzeczy jako bardziej doświadczonych w tych sprawach niżeli ja.
Przed pójściem na siłownie byłem po chorobie i ważyłem jedyne 60kg przy wzroście 185cm. Miałem bardzo duże problemy z dietą. Próbowałem jeść na siłę, ale było to bardzo uciążliwe. Zastosowałem gainera Mutant Massa 7kg na pół z bratem, starając się przy tym w miarę jakoś jeść.
W miarę upływu czasu robiłem się coraz bardziej głodny i troszkę więcej do siebie wpychałem ( ryż, kurczak, jajka itd).
Teraz mija 3 miesiąc jak postanowiłem zabrać się za siebie i przytyłem 7kg. Zakupiłem tym razem tylko dla siebie gainera Mass Effect. Niestety waga stoi póki co, a wciskać w siebie często już nie mogę (uczucie, że jest mi mega zle).
Macie może jakieś pomysły jak sobie można z tym poradzić?
Czy branie gainera z kreatyna może przynieść efekty?
Z jakiej firmy kreatyne polecacie? Chodzi mi o monohydrat
Ogólnie wiem, że powinienem stosować dokładną dietę, mieć odpowiednią ilość białka, węgli dziennie, ale ciężko mi jeść czasami co te 3 godziny. Szczególny problem mam z jedzeniem rano, kompletnie nie jestem głodny, znacznie bardziej przed snem.
Proszę bez głupich komentarzy. Każdy kiedyś zaczynał. Pozdrawiam
Waga: 67 kg
Wzrost: 185 cm
Cel treningowy: Masa i rozbudowa
Staż treningowy na słowni: 3 miesiace
Dostęp do sprzętu: full
Dieta: wiele rzeczy, głównie ryż kurczaki jajka
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: Gainer Mutant Mass, Mass effect
Chciałbym Was zapytać o parę rzeczy jako bardziej doświadczonych w tych sprawach niżeli ja.
Przed pójściem na siłownie byłem po chorobie i ważyłem jedyne 60kg przy wzroście 185cm. Miałem bardzo duże problemy z dietą. Próbowałem jeść na siłę, ale było to bardzo uciążliwe. Zastosowałem gainera Mutant Massa 7kg na pół z bratem, starając się przy tym w miarę jakoś jeść.
W miarę upływu czasu robiłem się coraz bardziej głodny i troszkę więcej do siebie wpychałem ( ryż, kurczak, jajka itd).
Teraz mija 3 miesiąc jak postanowiłem zabrać się za siebie i przytyłem 7kg. Zakupiłem tym razem tylko dla siebie gainera Mass Effect. Niestety waga stoi póki co, a wciskać w siebie często już nie mogę (uczucie, że jest mi mega zle).
Macie może jakieś pomysły jak sobie można z tym poradzić?
Czy branie gainera z kreatyna może przynieść efekty?
Z jakiej firmy kreatyne polecacie? Chodzi mi o monohydrat
Ogólnie wiem, że powinienem stosować dokładną dietę, mieć odpowiednią ilość białka, węgli dziennie, ale ciężko mi jeść czasami co te 3 godziny. Szczególny problem mam z jedzeniem rano, kompletnie nie jestem głodny, znacznie bardziej przed snem.
Proszę bez głupich komentarzy. Każdy kiedyś zaczynał. Pozdrawiam