a ja tak sobie mysle i wymyslilem ze poprostu wez od mamy uciulaj pieniazki a my wpadniemy pozamiatamy posprzatamy ty nam dasz te pieniazki i wszyscy beda zadowoleni

no moze z wyjatkiem tych pozamiatanych ale jak zostalo napisane ostatni beda pierwszymi.
a tak na powaznie to niechce sie powtarzac chociaz widze ze przyszedles tutaj dowiedziec sie raczej jaka kasete video sobie kupic niz na co sie zapisac... ja powiem tak silownia fajna sprawa az do pierwszego zastoju ktory wierz mi bedzie dosc szybko bo pewnie gdzies po kilku miechach juz chociaz jesli cisniesz 100% swojej wagi juz to mysle ze zastuj masz tuz za rogiem jak to sie mowi

a wtedy zaczyna sie gorka i bardziej stres ze kumple ktorzy wydali na suple w miesiacu tyle co ty
na silke przez rok jak wazysz 70 to spokojnie do 80 dojdziesz ja tez tyle wazylem jak mialem jakies 17 lat i silka + kb i teraz spokojnie kolo 85 sie mieszcze ale to tez zalezy ile masz wzrostu bo jak masz 150 i do tego 70 kilo wagi to raczej masy juz nierob bo bedzie cie latwiej przeskoczyc niz obejsc

moja rada wiec jest taka idz na boks badz cos w tym stylu kb lub tb a silownie i ten swoj worek sobie narazie odpusc i gdzies po pol roku jak juz niebedziesz sie potykal walac w ten worek pomyslisz czy lepiej dalej chodzic na boks czy lepiej zostac koksem na silce
a co do tego ze cie kumple gnoja to nikt niezwrocil twojej uwagi na to ze wlasnie dlatego cie gnoja ze nic z tym nie robisz moze cie zleje ale jak mu wy****isz gdziekolwiek to jak bedziesz mial szczescie mozesz mu np luk rozwalic a jak bedziesz mial pecha to nietrafisz go wcale ale na 2gi raz pomysli po hoy mam sie meczyc z tym kolesiem pojde lepiej sie pobawie z kowalskim on sie daje lac jak szmaciarz ci kolesie co cie leja to nie sa super twardziele oni wlasnie dlatego sa tacy mocni ze wiedza ze nic im sie niestanie pamietaj o podstawowej zasadzie w takiej sytuacji "morda nie szklanka"
inna opcja ktorej niepolecam to zglosic to gdzies ale jak dla mnie to nie jest rozwiazanie chociaz moze latwo mi mowic bo niemam takich problemow
pozdro i powodzenia