Witam prosiłbym was o ułożenie mi cyklu.
A wiec do rzeczy zależy mi na jak największym przyroście masy nie musi być ona dobrej jakości.
Dieta jako taka jest, trening 3 razy w tygodniu -SPLIT na masę.
Kwota to +/- 500 zł.
Takiego poważnego cyklu jeszcze nie miałem kiedyś jadłem Kreatynę i Gainera, ale nie był to zbyt przemyślany cykl wiec i efektów za dużych nie było.
Bardzo bym prosił o pomoc.
W razie jakiś pytań proszę pisać
Pozdrawiam
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): brak
Waga: 60 kg
Wzrost: 175 cm
Cel cyklu: Jak najwięcej masy
stosowane już wcześniej suplementy : QNT Creatine Monohydrate 800g + Mutant Mass PVL 6.8 kg
Uprawiane inne sporty: brak
stosowane wcześniej spalacze : brak
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: brak
ilość dni wolnych od kreatyny: kreatyna była jedzona juz dosc spory czas temu wiec nie ma problemu
przewidziane finanse na cykl: +/- 500 zł
uwagi i sugestie: Zależy mi na jak najwiekszym przyroscie masy nie musi ona byc dobrej jakosci
Staż treningowy: 8 miechów
A wiec do rzeczy zależy mi na jak największym przyroście masy nie musi być ona dobrej jakości.
Dieta jako taka jest, trening 3 razy w tygodniu -SPLIT na masę.
Kwota to +/- 500 zł.
Takiego poważnego cyklu jeszcze nie miałem kiedyś jadłem Kreatynę i Gainera, ale nie był to zbyt przemyślany cykl wiec i efektów za dużych nie było.
Bardzo bym prosił o pomoc.
W razie jakiś pytań proszę pisać
Pozdrawiam
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): brak
Waga: 60 kg
Wzrost: 175 cm
Cel cyklu: Jak najwięcej masy
stosowane już wcześniej suplementy : QNT Creatine Monohydrate 800g + Mutant Mass PVL 6.8 kg
Uprawiane inne sporty: brak
stosowane wcześniej spalacze : brak
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: brak
ilość dni wolnych od kreatyny: kreatyna była jedzona juz dosc spory czas temu wiec nie ma problemu
przewidziane finanse na cykl: +/- 500 zł
uwagi i sugestie: Zależy mi na jak najwiekszym przyroscie masy nie musi ona byc dobrej jakosci
Staż treningowy: 8 miechów