Szacuny
2
Napisanych postów
73
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4319
hej mam problem zaczynalem cykl z kreatyna, dekstroza i dibencozide magnum cykl trwal niecaly tydzien poniewaz zachorowalem... poszedlem do lekarza i zapisal mi antybiotyk, odrazu przerwalem cykl i cwiczenie... mam male pytanko ile czasu po skonczeniu brania antybiotyku moge spowrotem wznowic cykl z suplami oraz trening?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
proponowałbym wrócić do kreatyny w momencie gdy poczujesz ze wróciłeś do formy, którą miałeś przed chorobą.Ja po kuracji antybiotykowej czuje duzy spadek formy i zawsze musze poczekać (tak do miesiąca) na jej powrót.Gdy poczujesz ze jest juz ok w 100% zacznij cykl.Po prostu moja rada brzmi - nie spiesz sie.Pozdrawiam.
Szacuny
1
Napisanych postów
13
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
295
Zgadzam, sie z kolesiami powyżej, musisz najpierw zregenerować siły, wrucić do formy sprzed choroby i dopiero można się brać za cykl kreatynki - wtedy będzie miało to wszytko sens. Nie wiem tylko po co ci chłopie brać ten cały dextrose (lepiej dołożyć do kreatynki i zakupić lepszą - polecam MULTIPOWER), a z tym całym dibenzodine to już do końca przesadziłeś - wywal to chłopie do kosza.
Zmieniony przez - jala31 w dniu 2003-10-02 00:43:44
Zmieniony przez - jala31 w dniu 2003-10-02 00:46:02
Szacuny
2
Napisanych postów
73
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4319
dzieki za odpowiedzi! chetnie dal bym sogacza niestety nie posiadam ( jeszcze ) abonamentu... co do dibencozide moim zdaniem b.dobry suplement... 4 miechy temu kupilem z kolega po 100tab na leb... bralismy tak samo mielismy taka sama diete i trening ja przytylem 3-4 kg ( 1,5 cm w bicu - nie wiem jak ale to prawda ) i podnioslem + - 8 kg wiecej na klate a kolega ekhm moze z 1 kg przybral na masie i na klatke 5 kg tyle ze ja pozostalem z masa i sila a on zaczal pic i mu wszystko ( duzo tego nie bylo ) spadlo... a co do kreatyny juz kupilem 250 g treca i 500 g dekstrozy...