Siema. Właśnie dowiedziałem się że nie moge ćwiczyć na siłce bo okulista mi zabronił.Co robić? Pomóżcie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w sumie to podczas cwiczen cisnienie rosnie , co za tym idzie nacisk na gałki oczne również... tak to widze... ale to nie tylko silownia odpada...
d*****, koks, firefox!
mPCs.pl
...
Napisał(a)
Zabronił mi bo jest tak ja mam 15 lat a gałka oczna może rozszerzać się do 22 roku życia i jak będę ćwiczył to mi sie może diametralnie szybko wzrok popsuć. Mi tak powiedział. A jeśli chodzi to poza siłką co jeszcze odpada?
...
Napisał(a)
ale sciema po co takiego posta piszesz jak to bajka jest jak nie wiem co haha okulista a co maja oczy do silowni nie bedziesz widzial ile podnosisz kg?? nie boj zaby cwicz okulisty nie sluchaj jakis cy....
:)
...
Napisał(a)
Nie słuchaj forumowiczów wiedzących od razu że to 'sciema'. Idź do innego lekarza, nic mu nie mów o wyniku poprzednich badań (chyba że sam czujesz jakieś objawy , że coś jest nie tak z twoimi oczami - wtedy musisz to temu kolejnemu lekarzowi uczciwie powiedzieć), i przebadaj się u niego od nowa i z niemca spytaj czy wszystko jest wg niego ok. Nawet jeżeli spełni się najgorszy wg Ciebie w obecnej chwili scenariusz, tzn że siłka odpadnie z repertuaru, pozostanie Ci jeszcze tyle sportów.. żyć nie umierać
Gdybym miał do wyboru to wcale nie poświęcałbym tyle czasu na siłke za młodu (a zresztą zaczęłem w wieku 19 lat i uważam że jest to bdb wiek, wcześniej nie wiem czy jest sens, jest tyle ciekawszych sportów - chyba że ktoś trenuje pod kątem zawodów)

...
Napisał(a)
Jeśli mam być szczery,to dzisiaj łatwiej trafić na konowała-dyletanta,niż solidnego lekarza.Gdybym posłuchał "lekarza" gdy miałem 17 lat,to dzisiaj grałbym w bierki lub szachy.Zabroniono mi trenować z tego samego powodu co Tobie.Dziś jestem instruktorem i przyzwoicie zbudowanym facetem

Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
...
Napisał(a)
JEZU DZIĘKI JUŻ MYŚLAŁEM ŻE PO MOICH MARZENIACH> LE WY MI UŚWIADOMILIŚCIE ZE MOGĘ ĆWICZYĆ
...
Napisał(a)
Jeśli mam być szczery,to dzisiaj łatwiej trafić na konowała-dyletanta,niż solidnego lekarza.
dokladnie :)
czesto bywa tak ze jak juz uslysza ze ktos ma jakikolwiek zwiazek z cwiczeniami na silowni to w tym widza wszystkie powody choroby itd...
Zmieniony przez - Kaptur88 w dniu 2008-04-19 11:57:53
dokladnie :)
czesto bywa tak ze jak juz uslysza ze ktos ma jakikolwiek zwiazek z cwiczeniami na silowni to w tym widza wszystkie powody choroby itd...
Zmieniony przez - Kaptur88 w dniu 2008-04-19 11:57:53
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!