Witam mam pytanko co do ćwiczenia pleców. Wiem ze najleprze jest na to podciąganie na drążku i teraz chodzi o to ile mam robic razem powturzeń w tym i ile seri i ile powturzeń w seriach. Teraz robie od 2 tygodni podciaganie podchwytem i robie na początku jakies pierwsze 2 serie po 10 12 powtórzeń ale potme juz spadam do 8 a na koncu do 6 powturzen i teraz ile robic tego i ile seri zeby rozbudowac duze plecki???? I prosze jeszcze o rade jakie cwiczenia sa najleprze na to i jakie metody podciągania ???? Z góry dziękuje> POZDRO
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dlaczego piszesz raz powtorzen przez "o" z kreska a pozniej przez "u"?
a tak wogole wystepuje z prosba o zrobienie czegos takiego jak jest w wordzie zeby podkreslalo bledy przed wyslaniem postu.
ludzie wy mieliscie polski w szkole?
hca miec miesnie a takje byki robia rze chej
Zmieniony przez - kilob w dniu 2005-07-21 13:26:18
a tak wogole wystepuje z prosba o zrobienie czegos takiego jak jest w wordzie zeby podkreslalo bledy przed wyslaniem postu.
ludzie wy mieliscie polski w szkole?
hca miec miesnie a takje byki robia rze chej
Zmieniony przez - kilob w dniu 2005-07-21 13:26:18
...
Napisał(a)
Daj coś o sobie.
Staż, poiprzedni trening, cel główny.
Staż, poiprzedni trening, cel główny.
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
Napisz swój staż, wiek, jaki masz sprzęt do ćwiczeń i czy chcesz je rozbudować na grubość czy szerokość.
trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
Mój wiek to 16 lat, cwicze juz tak od sierpnia, mam sztange prosta, hantle, ławeczkę i dużo obciążników , i drążek do podciągania. Moim celem by było o zwiększenie grubości o szerokości tez , ale głównie szerokość raczej ale grubość tez by mi sie przydała.
...
Napisał(a)
AA i sorka za bład ale czwiecze od stycznia a nie od sierpnia jestem troszke rozkojarzony hehe sora jeszcze raz
...
Napisał(a)
Podaj cały trening.
No i jaki jest Twój cel?
No i jaki jest Twój cel?
...
Napisał(a)
Trening mam na mase
WTOREK
klatka
Triceps
CZWARTEK
Plecy
Biceps
Łytki
SOBOTA
Naramienne
Uda
Moim celem jest zbudowanie masy. Ale chciał bym głównie plecy i klate i dlatego chcę zebys mi doradził jak cwiczyc plecy bo klate juz mam i chciał bym powiekszyc plecki: powiekszyc i poszerzyc i teraz jakie cwiczenie ile powtórzeń itp. Chciał bym miec wielkie plecki :)
WTOREK
klatka
Triceps
CZWARTEK
Plecy
Biceps
Łytki
SOBOTA
Naramienne
Uda
Moim celem jest zbudowanie masy. Ale chciał bym głównie plecy i klate i dlatego chcę zebys mi doradził jak cwiczyc plecy bo klate juz mam i chciał bym powiekszyc plecki: powiekszyc i poszerzyc i teraz jakie cwiczenie ile powtórzeń itp. Chciał bym miec wielkie plecki :)
...
Napisał(a)
1.Podciąganie na drązku szerokim nachwytem do brody 3 x max
2.Wiosłowanie sztangą podchwytem 12,10,8 progeresja 1<2<3
3.Wiosłowanie sztangielką w opadzie 2-3x 8 stały cięzar
4.Unoszenie tułowia z opadu 3 x 12 bez obciązenia
2.Wiosłowanie sztangą podchwytem 12,10,8 progeresja 1<2<3
3.Wiosłowanie sztangielką w opadzie 2-3x 8 stały cięzar
4.Unoszenie tułowia z opadu 3 x 12 bez obciązenia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!