Po kilku latach przerwy miło znów pisać na tym forum;)
Kilka słów o mnie, żebyście mogli mi właściwie doradzić:
Wzrost: 187cm
Waga: 89kg
BF: ~9%
Trening: 4xSW, 2xSiłownia (FBW, dynamicznie, pod SW), 2xbieganie
Czasami odpuszczam jedno bieganie, więc 7-8 treningów w tygodniu.
Białka = 180g
Tłuszcze = 91g
Węglowodany = 659g
+ witaminy
Właśnie kończę cykl na monohydracie kreatyny i planuję pomiędzy cyklami kreatynowymi zrobić cykl na boosterach testosteronu. Ze względu na dużą ilość treningów odczuwam spadek poziomu testosteronu - niższe libido, absolutny brak agresji, stąd pomysł na coś takiego. Poziomu teścia nie badałem, więc są to tylko przypuszczenia. No i kluczową sprawą dla mnie jest szybkość regeneracji, a tu każda jednostka wolnego testosteronu będzie jak zbawienie.
Pomysł, to 8 tygodni na Novedexie XT, DAA, Tribulusie i ZMA.
Novedex - piramidka:
1 tydz 2
2 tydz 3
3-7 tydz 4
8 tydz. 2
DAA: - tu moje pytanie, które wybrać i w jakich ilościach dorzucić?
Tribulus: j.w.
+ZMA
Do Novedexu osłonki.
Czy takie połączenie to dobry pomysł? Czy DAA warto dorzucać, bo opinie nt. tego suplementu są różne? Kwestie finansowe mają drugorzędne znaczenie.
Kilka słów o mnie, żebyście mogli mi właściwie doradzić:
Wzrost: 187cm
Waga: 89kg
BF: ~9%
Trening: 4xSW, 2xSiłownia (FBW, dynamicznie, pod SW), 2xbieganie
Czasami odpuszczam jedno bieganie, więc 7-8 treningów w tygodniu.
Białka = 180g
Tłuszcze = 91g
Węglowodany = 659g
+ witaminy
Właśnie kończę cykl na monohydracie kreatyny i planuję pomiędzy cyklami kreatynowymi zrobić cykl na boosterach testosteronu. Ze względu na dużą ilość treningów odczuwam spadek poziomu testosteronu - niższe libido, absolutny brak agresji, stąd pomysł na coś takiego. Poziomu teścia nie badałem, więc są to tylko przypuszczenia. No i kluczową sprawą dla mnie jest szybkość regeneracji, a tu każda jednostka wolnego testosteronu będzie jak zbawienie.
Pomysł, to 8 tygodni na Novedexie XT, DAA, Tribulusie i ZMA.
Novedex - piramidka:
1 tydz 2
2 tydz 3
3-7 tydz 4
8 tydz. 2
DAA: - tu moje pytanie, które wybrać i w jakich ilościach dorzucić?
Tribulus: j.w.
+ZMA
Do Novedexu osłonki.
Czy takie połączenie to dobry pomysł? Czy DAA warto dorzucać, bo opinie nt. tego suplementu są różne? Kwestie finansowe mają drugorzędne znaczenie.
Dominik