Witam was jestem tu nowy a wiec prosze o wyrozumiałosc a wiec, byłem w trakcie cyklu kreatynki i złapała mnie choroba przed tym masa szła pieknie efekty tez gdyz teraz po chorobie ciezko mase nadrobic dalej biore kreatynke ale jescze gdzies 1,5 tyg zostalo plan mam dobry zaczołem go niedawno czwicze od 4 michów wzrost 188cm waga 90kg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A o co dokładnie ci chodzi? Bo mam wrażenie, że pomyliłeś działy . . .
Let's rock ;]
...
Napisał(a)
Twoje zwierzenia są ok. Ale czego oczekujesz? 

"Wszystkie rzeczy są trujące i nic nie jest bez trucizny,
Jedzenie i picie ponad miarę jest również trujące." - Paracelsus
http://www.sfd.pl/TŁUSZCZE-t369407.html
http://www.sfd.pl/JAJO-t429538.html
...
Napisał(a)
Zadaj pytanie moze pierwsze, a dopiero oczekuj odpowiedzi
Zmieniony przez - Rodic w dniu 2007-02-22 23:23:17

Zmieniony przez - Rodic w dniu 2007-02-22 23:23:17
...
Napisał(a)
najpierw przedewszystkim się wyleczyć a diete i trening zostawić jak wyzdrowiejesz , po chorobie wracasz normalnie do diety i ćwiczyć a gwarantuje że jak będziesz ćwiczyć sumiennie jak ćwiczyłeś to co było wróci bardzo szybko 

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Dzieki wszystkim a jeszcze jedno teraz w czasie treningu mam mdlości jakos po tej chorobie ,w czasie treningu na wymioty mnie czasem zbiera.
...
Napisał(a)
wylecz sie do konca, tak, aby byc zdrowym na 150%..
wtedy dalej lec z kreta + dieta...
chociaz branie krety juz po 3,4 miechach mija sie z celem :P
wtedy dalej lec z kreta + dieta...
chociaz branie krety juz po 3,4 miechach mija sie z celem :P
Magazines call me a bodybuilding star, girls call me a cock star...
...
Napisał(a)
cziwcze dłuzej tylko czwiczyłem nie regularnie czwiczyłem na co miałem ochote a od 3 miechow sie przykładam
...
Napisał(a)
rafal-ex
Niekoniecznie sie mija z celem. Cwiczac od 4 mscy mogl sie sporo nauczyc techniki, i jesli cwiczy regularnie i ma wiedze na temat treningu,diety to jego staz juz jest odpowiedni aby zaczac suplementacje kreatyna.
pzdr
Niekoniecznie sie mija z celem. Cwiczac od 4 mscy mogl sie sporo nauczyc techniki, i jesli cwiczy regularnie i ma wiedze na temat treningu,diety to jego staz juz jest odpowiedni aby zaczac suplementacje kreatyna.
pzdr
ZAKŁADY BUKMACHERSKIE
Zgarnij BONUS 40zł
www.bwin.com/?pid=1209&pt=2&language=9&mc=MGM-IY/cnHGpn65IIrXLuJlJw===
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!