Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
733
Witam. Ostatnio brałem odżywkę i bardzo dobrze się odzywiałem. codziennie piers z kurczaka kasza itp. duzo warzyw. Gdy skonczyla sie odzywka bardzo zaniedbałem swoją diete, mało jadłem nie miałem motywacji i coraz mniej jadłem. (taki przeskok ciagle duzo białka a teraz wszystko na minusie;/) W koncu od pewnego czasu odczulem to na sobie, dziwnie sie czuje, jakos niewyraźnie;/ a co najgorsze to twarz mam dziwną!!! całkiem taka mała, chuda sie zrobiła.. czy to normalne po takiej zmianie diety? Od dzisiaj sie biore za siebie, zrobiłem nawet zakupy i kontynułuje swoją diete.
dodam ze podczas tego złego odzywiania normalnie prowadzilem treningi i moze to mnie osłabiło...
Moje pytanie brzmi, jak dzisiaj zaczne dobrze sie odzywiac tak jak kiedys to po ilu dniach odczuje ulgę i poprawi mi się twarz, samopoczucie itp?
pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
733
PS: nie powiem juz o ciele, bo tez widac ze klata mniejsza itp...
ale to wiem na czym polega odrabianie ciała.
Chodzi mi o tą twarz i samopoczucie. pozdro!!
@CSC
nie chce wiedziec dokladnej daty tylko z waszych doswiadczen czy to sie odnawia po tygodniu czy po całkiem dluzszym czasie.
Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
733
ok. wlasnie wcinam kasze, piers z kurczaka i do tego średnia marchewka ;P staram sie jak najwiecej posiłków, moze niedlugo powróce do dawnej formy, a za godzinke gdzies jeszcze trening dzisiaj mnie czeka ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
733
dzięki stary :)
jeszcze zdam jedno pytanie tutaj bo nie chce spamowac robiąc nowego tematu...
bo np. 100gram kaszy jęczmiennej to chbya 7gram białka czy jakos tak
to chodzi tutaj o 100 gram kaszy przed obróbką termiczną czy po ? bo po ugotowaniu waży więcej...