Witam, od razu mówię że nie znam się na profesjonalnym ćwiczeniu ale jednak pragnę ćwiczyć i dążyć do celu... Mam 17 lat ważę 75kg i mam 190 cm, posiadam atlas jak w linku http://www.fitness-sport.pl/catalog/images/titanum.jpg. Proszę o rady w ustaleniu mojego planu treningowego lub napisanie go gdyż jak wcześniej pisałem nie znam się na tym:P. Chciałem tylko dodać że nie będę ćwiczył codziennie ponieważ zbliża się rok szkolny. Myślę że 4 dni wystarczą. Proszę nie pisać mi nic o treningu na nogi, gdyż bardzo dużo biegam, jeżdżę na rowerze, a poza tym robię dużo przysiadów :P
Na marginesie bardzo lubię dużo jeść gdyż jestem głodny całe życie XD dlatego jak będziecie mieli jakąś dietę dla "żarłoka" to proszę jakąś zaproponować. Nie wiem czemu ale nie grubnę:PP
Waga: 75
Wzrost: 190
Cel treningowy: Przyrost masy/ siły
Staż treningowy na słowni: około 1 rok
Uprawiane inne sporty: kickboxing
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): atlas/ sztangla/ ławka/ nunchaku/2worki bokserskie /abrocket/
Dieta: Nie posiadam, ale bardzo pragnę jakąś zastosować bo bardzo dużo jem ale wogólę nie grubnę.
Przeciwskaznania medyczne: ----
Zażywane suplementy: ---
Na marginesie bardzo lubię dużo jeść gdyż jestem głodny całe życie XD dlatego jak będziecie mieli jakąś dietę dla "żarłoka" to proszę jakąś zaproponować. Nie wiem czemu ale nie grubnę:PP
Waga: 75
Wzrost: 190
Cel treningowy: Przyrost masy/ siły
Staż treningowy na słowni: około 1 rok
Uprawiane inne sporty: kickboxing
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): atlas/ sztangla/ ławka/ nunchaku/2worki bokserskie /abrocket/
Dieta: Nie posiadam, ale bardzo pragnę jakąś zastosować bo bardzo dużo jem ale wogólę nie grubnę.
Przeciwskaznania medyczne: ----
Zażywane suplementy: ---