Witam! Jako, że korzystam z domowej siłownie, nie mam sprzętu aby zrobić niektóre ćwiczenia z ACT. Mam takie cuś ----> http://***********/9y8sj (nie żebym sie chwalił :P) do tego modlitewnik, sztange prostą, hantle, ławeczke skośną (no i logiczne, że obciązenie). No i teraz wymyśliłem sobie taki plan, który poddaje waszej krytyce:
1. [brzuch] unoszenie nóg na ławeczce skośnej lub brzuszki na ławeczce skośnej??
2. [czworogłowe] przysiady ze sztanga na karku czy prostowanie nóg na maszynie, siedząc??
3. [dwugłowe] uginanie nóg na maszynie leżąc
4. [górny grzbiet] ściąganie drążka górnego wyciągu do klatki czy wiosłowanie stzanga w opadzie??
5. [prostowniki grzbietu] skłony DZIEŃ DOBRY
6. [klatka] wyciskanie sztangi na ławce poziomej
7. [barki] wyciskanie sztangielek w siadzie lub stojac czy rozpietki na ławce skośnej??
8. [barki] podciaganie stzangi wzdłów tułowia do brody
9. [bicepsy] uginanie ramion ze sztanga, podchwytem
10. [tricepsy] francuskie wyciszkanie sztangi
11. [łydki] wspiecia na palce ze sztangą
Jak wykorzystać modlitewnik??
Które ćwiczenia wykonywać?? Co zamienić?? Co wyżucić?? CO dodać??
Liczę na waszą pomoc! Pozdrawiam!
1. [brzuch] unoszenie nóg na ławeczce skośnej lub brzuszki na ławeczce skośnej??
2. [czworogłowe] przysiady ze sztanga na karku czy prostowanie nóg na maszynie, siedząc??
3. [dwugłowe] uginanie nóg na maszynie leżąc
4. [górny grzbiet] ściąganie drążka górnego wyciągu do klatki czy wiosłowanie stzanga w opadzie??
5. [prostowniki grzbietu] skłony DZIEŃ DOBRY
6. [klatka] wyciskanie sztangi na ławce poziomej
7. [barki] wyciskanie sztangielek w siadzie lub stojac czy rozpietki na ławce skośnej??
8. [barki] podciaganie stzangi wzdłów tułowia do brody
9. [bicepsy] uginanie ramion ze sztanga, podchwytem
10. [tricepsy] francuskie wyciszkanie sztangi
11. [łydki] wspiecia na palce ze sztangą
Jak wykorzystać modlitewnik??
Które ćwiczenia wykonywać?? Co zamienić?? Co wyżucić?? CO dodać??
Liczę na waszą pomoc! Pozdrawiam!