...
Napisał(a)
Cześć!!! Ja ma takie pytanko. Jak przeglądam różne diety czołowych kulturystów to większość posiłków składa się z 200g piersi z kurczaka i 100g ryżu. I właśnie czy to są wartości podane dla produktów surowych czy po usmażeniu czy ugotowaniu ??? Bo na przykład jak wezmę 200g piersi surowej to po usmażeniu ona waży niewiele ponad 100g!!! Wiec jakie wartości ma 100g smażonej piersi z kurczaka ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Te Dane są podane dla produktów przed obróbka termiczna - czyli przed gotowaniem, smażeniem -- Surowe 

...
Napisał(a)
Unikaj smażenia!
Gotuj, Paruj, Piecz, Grilluj, Na końcu SMAŻ!
Jak się nauczysz to zrobisz takie pycha gotowane że mmmm
Gotuj, Paruj, Piecz, Grilluj, Na końcu SMAŻ!
Jak się nauczysz to zrobisz takie pycha gotowane że mmmm

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html
"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."
...
Napisał(a)
A ja się podłącze i zadam takie pytanie. Może się to komuś wyda głupie- ile kosztuje 200g piersi z kurczaka, jak powinno sie to przyrządzać(ile czasu gotować, piec tudzież smazyć?, jak doprawiać żeby było zjadalne?)
...
Napisał(a)
ile kosztuje?? doiwiesz sie w sklepie, jak dlugo piec gotowac smazyc?? az bedzie dobre , jak zrobic zeby dobrze smakowalo?? odpowiednie p[rzyprawy dodatki itd ****a uzyj google
Ja nie pękam - idę w śmierć ot tak - Na Krótką Koszule
www.armia-krajowa.com.pl
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
200 g kosztuje w granicach 3-3,5 zł. Gotujesz aż zmięknie i np. smażysz.
Oko za oko, ząb za ząb,...
A czemu dupa jest za pieniądze
kkoksiarz: "gdybym wrzucił jakieś czyste białko to efekty były by bardZiej zauważalne"
...
Napisał(a)
jak ktoś jest z Zielonej Góry, to polecam rynek na Owocowej. Świeże piersi są po około 12 zł/kg (ostatnio 11,8).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!