Dostałem dzisiaj dwa pasy neoprenowe. Jednak różnią się nieco grubością. Jeden z nich - grubość 2mm. Drugi 4mm. Wydaje mi się, że pas 2mm jest nieco wygodniejszy, ale jeśli chodzi o działanie to który lepszy? Czy to nie ma żadnego znaczenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie ma znaczenia, oba ch**a warte.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
hehe konkret odp. Ja miałem w sumie 2 razy taki pas założony i nic nie daje ..
Być jak Steven !
...
Napisał(a)
Czego Ty wymagasz po 2 x? To przez dłuższy czas trzeba nosić regularnie...
...
Napisał(a)
tak, tak a 16to latki zachodzą w ciążę przez spermę w basenie. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
A chociażby znajdź sobie Goldman MP. Cellulite: A Review of Current Treatments. Cosmetic Dermatology Feb 2002;15:17-20.
...
Napisał(a)
Pasy neoprenowe są jak najbardziej skuteczne (w zależności od tego, czego oczekujesz) - w jakimś (nie wielkim) stopniu przyśpieszają spalanie tkanki - ale nie w każdym przypadku, wszystko to jest kwestia indywidualna.
Odkąd pytałem o ten pas na forum (następnego dnia zamówiłem z ciekawości) - obwód pasa zmniejszył się o ok. 6 cm.
Zmieniony przez - Kuba.K w dniu 2012-05-08 22:58:12
Odkąd pytałem o ten pas na forum (następnego dnia zamówiłem z ciekawości) - obwód pasa zmniejszył się o ok. 6 cm.
...
Napisał(a)
niektórzy palą tłuszcz, niektórym wystarczy zgubienie wody, masz rację to kwestia indywidualna. 

...
Napisał(a)
Kuba.K
Przekonałes mnie...kupie dzis kilka sztuk i nie bede sie z nimi rozstawać))
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
A ja wszystkim zwolennikom pasa proponuje test:
ćwicz z jedną nogą szczelnie obwiązaną pasem. Po np miesiącu sprawdź obwód uda. Jeżeli w nodze szczelnie owiniętej spadło więcej niż w tej drugiej tzn że pas coś daje.
Powodzenia w testowaniu
ćwicz z jedną nogą szczelnie obwiązaną pasem. Po np miesiącu sprawdź obwód uda. Jeżeli w nodze szczelnie owiniętej spadło więcej niż w tej drugiej tzn że pas coś daje.
Powodzenia w testowaniu

...
Napisał(a)
Tylko tu chodzi o utratę tłuszczu w sensie całego ciała (organizmu), więc przykład z nogami..... godny przemilczenia :)
Zawodnicy w moim klubie bardzo często zakładają pas przy zbijaniu wagi, przygotowując się do walk. Oczywiście, że traci się dzięki niemu w większości wodę, ale miejscowo zwiększa też temperaturę, co ułatwia również spalanie tłuszczu.
Zawodnicy w moim klubie bardzo często zakładają pas przy zbijaniu wagi, przygotowując się do walk. Oczywiście, że traci się dzięki niemu w większości wodę, ale miejscowo zwiększa też temperaturę, co ułatwia również spalanie tłuszczu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!