...
Napisał(a)
Mam zamiar kupic pas neopranowy ale wole sie zapytac zanim to zrobie czy ktos z was stosowal i jakie daje efekty? Cena co prawda jest smieszna bo około 45zł ale jak to ma byc kolejny bubel to niechce mi sie nawet otwierac strony internetowej i klepac w klawiaturke zeby zamówić.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
LOL rzeczywiscie, dzięki, SOG. Bo wpisysywalem "pas neopranowy" i lipa była
.

...
Napisał(a)
45zł?
w tesko widziałem po 13zł

Napis na grobie by mnie cieszył: Nie byle kto,bo byle czym się cieszył
- mafia tadkow niejadkow -
...
Napisał(a)
w tesco to ja kiedys widzialem AbGymnici z folią aluminiową zamiast silikonu.
...
Napisał(a)
ale te po 13 dobre są grube szerokie i długie wiem bo kupiłem wtedy 2
ja musze niestety w nim ćwiczyć ze względu na kręgosłup, do tego na stojąco ćwiczenia jeszcze skórzany ten kulturystyczny zakładam 

...
Napisał(a)
ej a on pomaga na kręgosłup?? bo ja mam chorobę kręgosłupa(szojermana) i by mi zależało na tym aby kręgosdłup był prosty podczas ćwiczeń
siłe słonia szybkość gada da ci tylko lemoniada
...
Napisał(a)
ogólnie zakładam go na czas treningu, także pasa skórzanego używam. Czy coś rzeczywiście pomaga tego nie wiem ale czasem jak zapomne wziąść to mi się dziwnie ćwiczy, a jeśli już pomaga to na pewno w małym stopniu
Zmieniony przez - _BIGuś_ w dniu 2005-04-03 23:15:46

Zmieniony przez - _BIGuś_ w dniu 2005-04-03 23:15:46
...
Napisał(a)
Szkoda pieniędzy, bo według mnie..a korzystałem swego czasu z takiego pasa... nic oprócz pieczenia po godzinnym treningu na steperze sie nie odczuwa.... po ćwiczeniu widac tylko ze pas jest mokry
, a pozytywnych skutków typu jakies zwiekszenie utraty tłuszczu na brzuchu nie stwierdziłem, ale pieczenie tak, dlatego pas znalazł sie w koszu 

Polecane artykuły