Mylisz sie stary =P ... Dieta wlasnie robiona ... robilem uzywajac tabelki co samo mi obliczalo wszycho =D ... wiec dieta by wygladala w ten sposob :
POSILEK 1 : ( 6:00 )
·Platki owsiane 100g
·Mleko 200g
·Orzechy wloskie 30g
·2 Jajka gotowane 120g
OK
CHOC ORZECHOW NIE MUSI BYC AZ TAKIEJ ILOSCI PRZY TYM JAK SA JAJKA , CHYBA ZE BILANS TEGO WYMAGA...
POSILEK 2 : ( 10:00)
·Ryz brazowy / bialy 50g BRAZOWY/PARABOLICZNY
·Warzywa 60g WAZRYW SMIALO WIECEJ
·Oliwa z oliwek 30g
·Piers z kurczaka bez skory 150g
·2 Jajka gotowane 120g ZBEDNE BEDA JAJA..SAME PIERSI+OLIWA OK...CHYBA Z EJAK W SNIADANIU,TAKIE JEST TWOJE ZAOP[TRZEBOWANIE,A COS MI SIE WYDAJE ZE WYJDZIE ZA DUZO
POSILEK 3 : (13:30 )
·Piers z kurczaka bez skory 200g
·Warzywa 100g
·Oliwa z oliwek 15g
·Chrupki kukurydziane 100g ( Ma duzo Ww , tak jak mowiles )WYWAL TE CHRUPKI,DAJ TU JAKEIS POZRDANE ZROLDO WW JAK NP. KASZA GEYCZANA CZY
MAKARON RAZOWY!
POSILEK 4 : ( PRZED SILOWNIA 18:30 )
·Ryz brazowy / bialy 100g
·Tunczyk w wodzie120g TUNCZYKA DO 3-4PUSZEK W TYG!STAWIAJ RAZCEJ NA SWIEZE RYBKI TYPU MINTAJ/PANGA
POSILEK 5 : ( PO SILOWNI 20:00 )
·Ryz brazowy / bialy 100g
·Odzywka bialkowa OBIALKO ZMOESZ DAC DO PIOSILKU PRZEDTRENIGNOWEGO A DO POSILKU POTRENIGNOWEGO DAJ CHUDE MISO/RYBE!
POSILEK 6 : ( NA NOC 22:00 )
·Ser twarogowy 100g
·Warzywa 60g
A wynik wygladalby mniej wiecej , bo nie chcialo mi sie juz od nowa wpisywac wszystko ... tak : TO POCLICZ WSZYSKTO DOKLADNIE

!!
BIALKO : 174 g
Ww : 348 g
Tluszcze : 85 g
POCLICZ TO ABYS BYL PEWNIEN A NIE MNIEJ WIECEJ...
Mam nadzieje ze wiesz co robisz ?! =P hehe ... dzieki ... Pzdro NIE WIEM, JESTEM KOMPETNIE ZIELONY....
dIETA OGOLNIE OK UWZGLEDNIJ TLYKO OBVECNE ZMIANY..! I POLICZ TO WSZYSKTO JAK TO WYCHODZI ILE KALORI BIALKA TLUSZCY I WW!
POZDRAWIAM.