...
Napisał(a)
Juz kilka dni temu zwracalem sie o porade i uzyskalem odpowiedzi na kilka pytan. Jednak w najwazniejszej kwestii nadal mam dylemat. Mianowicie chce kupic WINKO i nie wiem co najlepiej do tego. Myslalem o DECE...? ktos mi zaproponowal TESCIA..? a moze sam WINSTROL wystarczy?? chcialbym sie wyrzezbic,ale tez jeszcze troche urosnac.Mam 183cm,90kg i 40cm w bicku.Miejcie tez na uwadze jak najmniejsze efekty uboczne. PROSZE O PORADE, bo na dniach bede kupowal i chce dobrze ulokowac $ ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Samo winko nie bardzo. Dorzuć testę chociaż - chwycisz troszkę mięsa. Z Poznania jesteś?
Zmieniony przez - micen w dniu 2004-04-28 14:23:39
Zmieniony przez - micen w dniu 2004-04-28 14:23:39
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
tak Poznan, a czemu?? :) Ktos mi wczesniej napisal,ze tesciu do Winka to kiepski pomysl i ze najlepiej to: WINKO+DECA+TESCIU... ?
...
Napisał(a)
A bo ja też...
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
to co panowie ostatecznie?? WINKO + DECA? czy WINKO+TESCIU? a moze WINKO+DECA+TESCIU?? ;)
...
Napisał(a)
Czemu nikt nie potrafi profejsonalnie pytania zadac?
Zeby dobrze rozpisac cykl wypada podac wzrost/wage/staz/wymiary/oczekiwania/ktory z kolei. Nawet poziom otluszczenia, dieta i trening moga pomoc... chyba, ze chcesz rozpiske na odwal.
Jesli to pierwszy cykl to nie lacz 3 srodkow.
Zeby dobrze rozpisac cykl wypada podac wzrost/wage/staz/wymiary/oczekiwania/ktory z kolei. Nawet poziom otluszczenia, dieta i trening moga pomoc... chyba, ze chcesz rozpiske na odwal.
Jesli to pierwszy cykl to nie lacz 3 srodkow.
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
Czlowieku a co ty chcesz osiagnac wogole....powiedz konkretnie to Ci doradzimy co masz brac...zdecyduj sie a nie zawracasz glowe d****nymi pytaniami !!
1. Wino + Propinat
2. Wino + Deka
3. Enan + Deka
Masz 3 cykl i karzdy na co innego...wybierz sobie jaki chcesz
(jak wiesz oczywiscie jaki do czego:P)
1. Wino + Propinat
2. Wino + Deka
3. Enan + Deka
Masz 3 cykl i karzdy na co innego...wybierz sobie jaki chcesz

...
Napisał(a)
Co ty piszesz ze kazdy na co innego...i na prolce mozna ***nac rzezbe nie widze problemu...a nawet i na mecie itp itd...
Niech napisze lepiej czy ma diete i trening dobry i ile kasy moze na to preznaczyc....
Niech napisze lepiej czy ma diete i trening dobry i ile kasy moze na to preznaczyc....
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!