...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ok stary napisz jak sie odżywiasz.. - dokładnie - posiłki + gramatura to ci powiem czy jesteś gotowy na kolejny cykl.. i nie broń sie dietetykiem bo to ty masz mieć pojęcie.
...
Napisał(a)
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
Btw, kiepawo wyglada profil z takim "przed kontuzja" wszystko
W tej sytuacji tekst "nie wiesz gdzie sa barki" mogl byc odebrany dziewiecioznacznie

W tej sytuacji tekst "nie wiesz gdzie sa barki" mogl byc odebrany dziewiecioznacznie

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
...
Napisał(a)
Zeby nie bylo tak cokolwiek to powiedz na ile masz rozbrat z silka teraz?
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
...
Napisał(a)
Kurde misiek jeszcze 2tyg jestem zapakowany no i pozniej rehabilitacja - baseniki - lekkie treningi... nie wiem trudno mi powiedzieć.. chce jak najszybciej! No ale co nagle to po diable.. nie chce mieć powikłań więc prędko nie wróce do full intensity training volume.. ;)
...
Napisał(a)
Jesli chodzi o gramature to nie do wszystkiego biore ja pod uwage ( co pewnie jest bledem ). Bede wypisywal rozne warianty,bo nie codziennie dam rade zjesc to samo :(
SNIADANKO:
DEXTROZA na czczo
godz 11.00 ;)
Iwariant: 250ml mleka 0,5% + plus sporo platkow. Do tego wkrajam sobie banana lub dwa w dni treningowe
IIwariant: 120gram tunczyka w sosie wlasnym + ciemny chlebek, czasem doloze sobie kubeczek sera wiejskiego
IIIwariant: jajecznica z 3-4jaj(czasem zostawiam tylko 2zoltka) + pomidor
zaraz po sniadaniu - bialko serwatkowe
na godz przed silka - napoj weglowodanowo - bialkowy
Obiad godz. 16.00
okolo 200g piersi z kurczaka lub indyka - grill lub gotowane, do tego woreczek ryzu ( nie pamietam ile to gram ma ), plus jaka surowka,zeby za suche nie bylo.
KOLACJA godz. 19.00
te same zestawy co na sniadanie, tylko ze w ten sam dzien cos innego.
bialko serwatkowe
Czasem po silce jak jestem glodny ,a nie odrazu mam obiad, to robie koktajl bananowy. I nie zawsze mi sie uda tak jesc,poniewaz czasem bywaja w weekendy obiadki rodzinne. A ide do dietetyka, bo ta dieta mnie nie zadowola zbytnio, a na lepsza nie mam umiejetnosci. Jem rzeczy powszechnie zalecane, ale nie odmierzalem sobie nigdy ilosci bialek,wegli i tluszczy na moje potrzeby,co jest BLEDEM :(
SNIADANKO:
DEXTROZA na czczo
godz 11.00 ;)
Iwariant: 250ml mleka 0,5% + plus sporo platkow. Do tego wkrajam sobie banana lub dwa w dni treningowe
IIwariant: 120gram tunczyka w sosie wlasnym + ciemny chlebek, czasem doloze sobie kubeczek sera wiejskiego
IIIwariant: jajecznica z 3-4jaj(czasem zostawiam tylko 2zoltka) + pomidor
zaraz po sniadaniu - bialko serwatkowe
na godz przed silka - napoj weglowodanowo - bialkowy
Obiad godz. 16.00
okolo 200g piersi z kurczaka lub indyka - grill lub gotowane, do tego woreczek ryzu ( nie pamietam ile to gram ma ), plus jaka surowka,zeby za suche nie bylo.
KOLACJA godz. 19.00
te same zestawy co na sniadanie, tylko ze w ten sam dzien cos innego.
bialko serwatkowe
Czasem po silce jak jestem glodny ,a nie odrazu mam obiad, to robie koktajl bananowy. I nie zawsze mi sie uda tak jesc,poniewaz czasem bywaja w weekendy obiadki rodzinne. A ide do dietetyka, bo ta dieta mnie nie zadowola zbytnio, a na lepsza nie mam umiejetnosci. Jem rzeczy powszechnie zalecane, ale nie odmierzalem sobie nigdy ilosci bialek,wegli i tluszczy na moje potrzeby,co jest BLEDEM :(
...
Napisał(a)
e-lite wspolczuje kontuzji :( chyba juz poszliscie spac, wiec do hm poczytania? za kilka godzin :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!