...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
A myslalem,ze juz spisz. SOG za wytrwalosc:P no i pomoc :D No i tak jak mowilem, nie jestem specem w diecie - nie myslalem o typowej diecie na rzezbe, tylko o takiej pomiedzy, a jesli mi wyszla typowo na rzezbe, to nawet dobrze,bo glownym celem jest wyrzezbienie, a jesli mozna przy tym nabrac troche masy to tym lepiej - dlatego pytam co mi polecisz...? ogolnie mniej w pasie,wiec w barkach... Pozatym przy upalach, ktore nas czekaja mozna zrobic dobra masowke?
...
Napisał(a)
e-lite na mnie juz pora. Jesli bedziesz mial ochote mi pomoc, to bede bardzo wdzieczny i z checia jutro pokontynuuje pobieranie nauki :) zycze dobrej nocy
...
Napisał(a)
ech wczoraj nie mialem mozliwosci tu wejsc, ale widze ,ze nic sie nie zmienilo :( e-lite zyjesz jeszcze?? pomozesz?
...
Napisał(a)
Wiesz co zadaj pytania w punktach bo dziś ciężko mi sie myśli %)
Pomoge :)
Pomoge :)
...
Napisał(a)
e-lite i znow dopiero jestem, mam nadzieje,ze to przeczytasz:) Wiec zadaje pytanie:
Jestem przekonany do kupna WINKA - co do tego proponujesz? DECE, TESCIA?
Chce zrobic rzezbe,ale do tego zeby doszlo jeszcze pare kg.
Jestem przekonany do kupna WINKA - co do tego proponujesz? DECE, TESCIA?
Chce zrobic rzezbe,ale do tego zeby doszlo jeszcze pare kg.
...
Napisał(a)
no troche mam ,wiec spokojnie mozna ustalac, ale w granicach zdrowego rozsadku. W koncu nie samymi koksami czlowiek zyje :)
...
Napisał(a)
na ta chwile 600zl,jesli to nie starczy,to 10maja dojdzie jeszcze 500zl,czyli w sumie okolo 1100.Choc nie wiem czy az tyle chcialbym przeznaczyc... ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!