...
Napisał(a)
oczywiscie ,ze chcialbym wydac,jak najmniej sianka, bo magnatem nie jestem hehe. Ok e-lite to czekam na rozpiske:) DZIEKI!!
...
Napisał(a)
40dni prop 50mg cdd
40dni supra 50mg cdd
40dni wins 25mg dziennie
razem 525mg tygodniowo
odblok clomidem 3tyg - 1x4, 10x2, 6x1
stanabol 100x10mg 170zl
prop 20x50mg 70zl
superka 40x25mg 280zl
clomid 90zl
_________
610zl
+ sylimarol + omega3 + wpc
możesz dorzucić salbutamol/clen w 2,3,6,7 tygodniu
wypas cyklik
40dni supra 50mg cdd
40dni wins 25mg dziennie
razem 525mg tygodniowo
odblok clomidem 3tyg - 1x4, 10x2, 6x1
stanabol 100x10mg 170zl
prop 20x50mg 70zl
superka 40x25mg 280zl
clomid 90zl
_________
610zl
+ sylimarol + omega3 + wpc
możesz dorzucić salbutamol/clen w 2,3,6,7 tygodniu
wypas cyklik
...
Napisał(a)
no dzieki !!! super cykl za taka kwote. JEST SI!! ale i tak bede w stalym kontakcie,bo pewnie jak juz kupie to wszystko to bede mial jakies pytanka. Zapodalem SOGA mam nadzieje,ze doleci:) DZIEKI!! a BTW obojetnie gdzie szoty zapodam?? lepiej zmieniac miejsca?? tydzien barki, potem nogi, potem dupa?? O TAKI CYKL MI chodzilo!! EXTRA!
...
Napisał(a)
ok ,dzieki MISTRZU. STANOZOLOL=WINO=STANABOL tak?? :) bo ja bede mial ta pierwsza nazwe
...
Napisał(a)
witam po lekkiej przerwie. Mam nadzieje e-lite ze jeszcze tu jestes i to przeczytasz. W calej tej kuracji co mi napisales: wino - propionat - superanabolon nie moge dostac PROPIONATU. Moge go zastapic PRIMOBOLANEM?? co o tym myslisz??
...
Napisał(a)
Wlasnie,ze kumpel nie ma propa.A co do primy to nie bedzie walona, mam zaufanego goscia i bedzie si. On mi nie da wy**by. Napisz mi prosze, czy ta prima sie nada do WINKA :) A co do propa, to obadam jeszcze inne zrodlo!! :) e-lite o ciekawych porach tu urzedujesz:D aha no i mam problem z dieta,bo dietetyk - 60zyla i nie wiem czy sie oplaca:(
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!