Witam wszystkich forumowiczow. Mam pewien problem- z waga.. Cwicze na silowni od roku- glownie aerobowo, troszke na plecy i klate, ale podstawa to jazda 1,5h dziennie na rowerku stacjonarnym. Spalam ok 1200 kal dziennie. Staram sie jesc malo. Glownie tunczyka, owoce i warzywa- zero piwa, slodyczy itp. Biore HMB, BCAA i białko serwatkowe. Udalo mi sie zrzucic prawie 20kg w 4 mies. Wazylem 83 kg, a teraz 65. Teraz probuje sie 'rzezbic' i mi sie udaje, tylko jak odstawiam trening chocby na 2 dni, to waga idzie ostro w gore, a ladne miesnie brzucha zanikaja. Wystarczy, ze zjem frytki z rybą i gotowe. Nie mowiac juz o piwie- tyje wtedy w oczach. Szukam rad o tym, jak trzymac wage i nie tyc, a jednoczesnie sie nie glodzic. Chodzi o to, ze wracam do Polski pojutrze (na wakacje) i nie bede mial calego sprzetu- rowerki, orbitreki itp z ktorych na co dzien korzystam na swoim uni. Zapisze sie do lokalnej osiedlowej silowni ale to juz nie to samo- gorszy i niepelny sprzet i bede musial sie skupic bardziej na cwiczeniach, gdyZ nie ma tam rowerkow. Prosze o rady, co brac, zeby waga nie szla w gore, zeby metabolizm byl szybszy i z 2 strony, zeby miesnie troszke rosly i sylwetka sie rzezbila, ale na 'sucho', a nie zeby rosla masa i faldy na brzuchu... bo nie o to mi chodzi. Mysle zeby zapodac sobe glutamine i l-carnityne i carb block przed posilkami, ale czy to dobre? Pomozcie
Waga: 65
Wzrost: 183
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: bieganie (codziennie)
rowerek stacjonarny (codziennie)
Odżywianie: Nie jadam czerwonego miesa. Za to lubie ryby, kurczaka.
Cel: stabilizacja aktualnej wagi
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: codziennie biegi i rowerek.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: HMB, BCAA
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: l-carnityna, carb block
Stosowane wcześniej diety: zadne

Waga: 65
Wzrost: 183
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: bieganie (codziennie)
rowerek stacjonarny (codziennie)
Odżywianie: Nie jadam czerwonego miesa. Za to lubie ryby, kurczaka.
Cel: stabilizacja aktualnej wagi
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: codziennie biegi i rowerek.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: HMB, BCAA
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: l-carnityna, carb block
Stosowane wcześniej diety: zadne