Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

POMOC Deca durabolin 5 strzalow plus testosteron prolo 7 strzalow

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5058

Formularz - Proszę o pomoc

22

Waga

61

Wzrost

176

Obwód ramienia

32

Obwód klatki

100

Obwód uda

50

Obwód talii

79

Cel cyklu

masa miesniowa

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

˛ok. 20 %

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

sylwetka zyczupla,tendencja chudniecia

Stan zdrowia

bdb

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

nie

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

110,140,120
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 70
Witam. Odrazu zaznacze ze aktualnie nie mam mozliwosci wpisania swoich wymiarow na swoim profilu..Moge je podac tutaj, jesli bedzie taka potrzeba.Wzrost 176, waga 61kg....
Mam do Was pytanie.
Chce zaaplikowac sobie 5 strzalow deki i 7 tescia. Znajomy lekarz rozpisal mi 1x w tygodniu deca LUB 1xtesc na tydzien. Po przeczytaniu postow stwierdzam, ze lepiej bedzie zuzyc oba te srodki w jednym czasie.
Nie mam czasu na treningi 5 razy w tygodniu. Pracuje ciezko fizycznie i w jakims stopniu tym nadrabiam.
Jestem w stanie sam sobie ulozyc prosta diete w oparciu o potrzeby mojego organizmu.
Mam nadzieje ze choc troche przyblizylem swoja sytuacje.
Jednak pytanie jak w temacie: czy powiazanie tych srodkow bedzie odpowiednie dla mojej osoby?
Dodam, ze zalezy mi na zaokragleniu budowy, ktora mam a co za tym idzie przybraniu na masie.
Jesli znajdzie sie ktos zyczliwy kto pomoglby w tym temacie (a nie odrazu go usuwal),bylbym wdzieczny za kazde cenne wskazowki. Nie ukrywam, ze licze na Wasze odpowiedzi. Oczywiscie sensowne i na temat..
Z gory dzieki. Pozdrawiam!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 57 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 731
Yebnijcie mu bana bo mnie krew zalewa jak to czytam. Kolejny ginomen się przypałętał. Diety nie ma, pojęcia o treningu nie ma, wydaje 4tys koła na jedzenie, a co do czego okazuje się, że je jak mój 6cioletni syn. Pod napleta sobie tą dece wbij, a teścia w mózg. Deca pod napletem skutecznie go wykastruje i nie spłodzi kolejnych ginomenow, a teść spowoduje rozrost tkanki mózgowej więc może wreszcie się zorientuje, że jest ginomenem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 87 Napisanych postów 1142 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 48688
Chlopie zarty sobie robisz wazysz tyle co nic a ty za sterydy sie cgcesz brac ? Zacznij jesc ci cwicz 3 razy jak czasu nie masz. Kox to nie sok magiczny . Nie jesz nie rosniesz kox nie pomoże a tylko Zaszkodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 70
Moze ta informacje tez powinienem dodac: w ciagu 3 miesiecy wydalem na jedzenie okolo 4 tys. zlotych,(nie mam na mysli slodyczy i mcdonalda) oczywiscie pracujac tak jak wyzej wspomnialem. Rezultat? Kto zgadnie? 2 kg. Wiec nie mowci mi o tym, ze TRZEBA jesc a koks to nie sok z gumijagod, bo doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Moze to zbyt banalne i oklepane, ale ja poprzez samo jedzenie nie jestem w stanie przybrac na masie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1047
wklej plan żywieniowy z minimum 3 ostatnich dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aktualnie mam urlop, za tydzien wracam do pracz, wiec i jedzenia bedzie wiecej. Poki co wyglada to tak:
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1524 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15475
hahahahahah
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 87 Napisanych postów 1142 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 48688
Nie wierzę w to bo nie wies co jesc kiedy i ile. Jak nie wiesz jak kup diete i trening na sfd tanio i fachowo i za dwa lata powiedz czy nie bylo warto. Ty chcesz juz i myslisz że kox załatwi sprawe heh
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
vvv to czy wierzysz czy nie, to dla mnie malo istotne.
opisalem sie jak glupi i okazalo sie nie nie moge edytowac swoich postow i musze wszystko pisac od nowa!
Wiec teraz konkretnie
Sniadanie: teraz jasne pieczywo 5-6 kromek z serem zoltym badz bialym, jakies jajko na twardo,miekko.
Do obiadu poleci makaron z sosem.
Obiad to roznosci, codziennie zupa z warzywami. drugie danie :od nalesnikow po kotlet. Wiec tu nie ma poki co reguly, jem obiady w domu.
Do kolacji albo jestem zmuszony zjesc cos na miescie,czego nie lubie, albo uczkne cos z obiadu.
Kolacja to niewielki posilem, ale cos smazonego. jajka, jakies mieso z ryzem,lub cos,na co poprostu mam ochote.
Tak po krotce wyglada moja nazwijmy to dieta. za tydzien juz sam bede sobie gotowal, wiec bede mial mozliwosc ukladania dowolnie sobie posilkow i ich skladnikow.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1047
3 posiłki z czego w pierwszym z 600kalori jest , a ty sie dziwisz ze przytyć nie umiesz ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246659
I na takiej diecie chcesz masę robić? Idź do działu odżywianie chłopie, sporo czytania przed tobą.
Nandro krzywdę sobie i dziewczynie zrobisz i tyle z tego będzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 32 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2763
4000 tysiące złotych wydałeś ? jak ty nic nie jesz. Polecam tak jak kolega wyżej zainwestować w dietę ... I tak wgle zastanów się po co ci mięśnie nie lepiej zrobić mózg?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ODBLOKOWANIE ORGANIZMU

Następny temat

Pomocy z deką od IP

Spalanie
Polecane artykuły