Witam!!Mam problem musze zdobyc 5 kilogramow masy a mam na to dokladnie miesiac!Liczac od dzisiejszego dnia!!Hilfe!!!Moze jakas propozycja diety???Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Aha i czy sojaprotein 73% naturella bedzie mi w tym pomocny czy moze jakies inne odzywki????Jak tak to jakie??
...
Napisał(a)
białko 2g/kg masy ciała
węglowodany 6g/kg masy ciała,
Diete uzupełniaj gaineram i białkiem (soja prot. sobie odpuść, najlepiej serwatka extensor 80%wpc i gainer trec xxl).
Pozdrawiam
RP
węglowodany 6g/kg masy ciała,
Diete uzupełniaj gaineram i białkiem (soja prot. sobie odpuść, najlepiej serwatka extensor 80%wpc i gainer trec xxl).
Pozdrawiam
RP
...
Napisał(a)
moim zndaniem...mozesz zapomniec :] hehe
5 kg na miesiac...he

"Gestorben dauer das ist gut"
...
Napisał(a)
Nie moge zapomniec bo przegram 10 patoli!!!!!Musze przytyc!!!!A z ta golonka to nie jest zly pomysl!!!!
...
Napisał(a)
Realne jest ze przytyjesz 5 kg w miesiac. Ale miesnie to bedzie znikoma czesc z tego :) . Jedz duze ilosci weglowodanow a utyjesz. Kreatyna tez pewnie zwiekszy chwilowo twoja mase. Jak bedziesz jadl 6 gramow weglowodanow na dzien to ci sie szybciutko waga zwiekszy :) Albo sobioe walnij te 5 omenow :P ( zart oczywiscie) :)
Bóg, Honor, SFD
...
Napisał(a)
HK tylko w czym jest najwiecej weglowodanow?????????CZego i jakie ilosci wpierniczac???????????Jesli chodzi o diete to jestem zupelnie GREEN!!!!
...
Napisał(a)
pieprz to hormon z byka i masz kilka kilo moze nawet wiecej proste:) a walic skutki ubocze wkoncu musisz wygrac zaklad...
LEGIO PATRIA NOSTRA
"mam pytanie po jakim testosteronie nie wyrosna mi wlosy w dziwnych miejscach.moi kumple brali ale niewiem jaki i tera wygladaja jak malpy"
LEGIO PATRIA NOSTRA
"mam pytanie po jakim testosteronie nie wyrosna mi wlosy w dziwnych miejscach.moi kumple brali ale niewiem jaki i tera wygladaja jak malpy"
...
Napisał(a)
Weglowodany masz w :
pieczywo wszelkiego rodzaju , ryz, kasza , makaron , ziemniaki itp.
Poczytaj posty podwieszone u gory i uloz sobie diete.
pieczywo wszelkiego rodzaju , ryz, kasza , makaron , ziemniaki itp.
Poczytaj posty podwieszone u gory i uloz sobie diete.
Bóg, Honor, SFD
...
Napisał(a)
to kup pare jakis gainerow i troche bialka itp i looz:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
LEGIO PATRIA NOSTRA
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!