to co ja mam zrobic??
...
Napisał(a)
Najpierw to poczytaj trochę. Ciekawe są posty podwieszone.
Z czytania powinieneś wyciągnąć co najmniej dwa wnioski:
1. Najpierw muszę nabrać masy
2. Bez diety punkt 1 jest nie do zrealizowania.
Więc po lekturze ułóż sobie dietę i trening. Potem wklej na forum do sprawdzenia.
Z czytania powinieneś wyciągnąć co najmniej dwa wnioski:
1. Najpierw muszę nabrać masy
2. Bez diety punkt 1 jest nie do zrealizowania.
Więc po lekturze ułóż sobie dietę i trening. Potem wklej na forum do sprawdzenia.
...
Napisał(a)
uspokujcie się z tym ciągłym pędem na zdobywanie masy...
nie każdy potrzebuje umięśnionego ciała, i niektórym wystarczy szczupła sylwetka.
Aby ją osiągnąć wystarczy odpowiednio się odżywiać i mieć aktywność fizyczną.
Ale podstawy wiedzy o odżywianiu i treningu są na forum napisane i nikt nie będzie tego dla Ciebie przepisywał. Więc jeśli Ci zależy to poświęć sobie weekend na czytanie / nie oślepniesz / i jak już wyciągniesz wnioski z tego co poczytałeś to napisz jak chcesz się odżywiać i jak trenować a ja to ocenię i Ci pomogę.
Zmieniony przez - Sir_Lukasz w dniu 2009-11-27 13:30:41
nie każdy potrzebuje umięśnionego ciała, i niektórym wystarczy szczupła sylwetka.
Aby ją osiągnąć wystarczy odpowiednio się odżywiać i mieć aktywność fizyczną.
Ale podstawy wiedzy o odżywianiu i treningu są na forum napisane i nikt nie będzie tego dla Ciebie przepisywał. Więc jeśli Ci zależy to poświęć sobie weekend na czytanie / nie oślepniesz / i jak już wyciągniesz wnioski z tego co poczytałeś to napisz jak chcesz się odżywiać i jak trenować a ja to ocenię i Ci pomogę.
Zmieniony przez - Sir_Lukasz w dniu 2009-11-27 13:30:41
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!